- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
puhaha yine muhtesem yüzyıl ezip geçicek medyapım bence dükkanlari kapasin projeleri berbat
Onu dizi basladiginda gorecegiz. Kim kimi ezecek?
puhaha yine muhtesem yüzyıl ezip geçicek medyapım bence dükkanlari kapasin projeleri berbat
Onu dizi basladiginda gorecegiz. Kim kimi ezecek?
osmanlı kıyam süperdi göya fark yedi
Trt1 pek izlenen bir kanal degil. Bunun yanı sıra dizi gibi degil belgesel gibi bir dizi. İzlenmemesinin nedeni o. MY trt1'de baslasa bu zamana kadar kalir miydi?
Muhteşem Yüzyıl`ı geçeceğini sanmıyorum bu dizinin. Ayrıca tartışma anlamsız. Bu dizi Starda başlasaydı kreys överdi, Muhteşem Yüzyıl da Showda olsaydı Esra överdi. Kanal fanatikliği yaparak güzel dizileri harcamak hiç doğru değil
Muhteşem Yüzyıl`ı geçeceğini sanmıyorum bu dizinin. Ayrıca tartışma anlamsız. Bu dizi Starda başlasaydı kreys överdi, Muhteşem Yüzyıl da Showda olsaydı Esra överdi. Kanal fanatikliği yaparak güzel dizileri harcamak hiç doğru değil
Şakasın gerçekten. Ben düşüncelerimi söylüyorum. Evet Kanal D sevdiğim bir kanal. Ama hastalıklı derecede değil. Yani yalnızca onun yapımlarını seyretmiyorum. Sen Stara ne gelse seyrediyorsun. Beni Affet bile Stara geçince seyrettin. Showda diziyi yerin dibine sokuyordun. İyi olsun lötü olsun farketmez. Starda siyah ekran gösterse bile seversin sen. Ben böyle değilim. Yapımlara önem veririm. Kanal işte. Nesinin fanatiği oluyum. Sadece gerçekleri söyleyince size fanatiklik gibi geliyorfatih dizisi
okan yalabık meryem nur fettanoğlu halit ergenç gibi isimlerini %1 bile bulamaz bir iki bölüme yayindan kaldırılır
- - - Ekleme - - -
kanal fanatikligini senden iyi yapan yok kötü yol persembe olunca kanald herzamaki gibi zirvede yer alcak su olcak bu olcak diyen benmiydim )))))))
Şakasın gerçekten. Ben düşüncelerimi söylüyorum. Evet Kanal D sevdiğim bir kanal. Ama hastalıklı derecede değil. Yani yalnızca onun yapımlarını seyretmiyorum. Sen Stara ne gelse seyrediyorsun. Beni Affet bile Stara geçince seyrettin. Showda diziyi yerin dibine sokuyordun. İyi olsun lötü olsun farketmez. Starda siyah ekran gösterse bile seversin sen. Ben böyle değilim. Yapımlara önem veririm. Kanal işte. Nesinin fanatiği oluyum. Sadece gerçekleri söyleyince size fanatiklik gibi geliyor
saçmalık muhtesem show herzaman beni affedi arada sırada bakiodum )))))))) nerde sokuodum puhaha yalan atma bari )))))
Beni Affeti izlemiyordun. Haata kadinlar sever ama ben izlemiyorum diyordun. Daha sonra ne olduysa takip etmeye basladin
Muhteşem Yüzyıl Showdayken yaptığın yorumBu ne simdi? Ben kanal fanatikligimi yapiyorum. Gercekten uc dort tane kadinla harem dairesine tikilan Sultanla ? Savastan savasa girerek istanbul'u fetheden Sultan bir mi?
muhteşem yüzyılı izledim ama ratingler izlediğimi yansıtmıyo.. muhteşem yüzyıl bnce son zamanlardaki en ii bölümünü dün yayınladı.. zaten star da pek te izlemeyi düşünmüyorum yani showda haftaya da izlicem başkada izlemicem çnkü bn bi kanal rengne alışınca dierine pek alışamıyorum 😛
annesıgıl ızlerken caktırmadan bakıyormus )))))
Muhteşem Yüzyıl Showdayken yaptığın yorum