MEDYAPIM'dan Büyük Hamle !

Muhteşem Yüzyıl`ı geçeceğini sanmıyorum bu dizinin. Ayrıca tartışma anlamsız. Bu dizi Starda başlasaydı kreys överdi, Muhteşem Yüzyıl da Showda olsaydı Esra överdi. Kanal fanatikliği yaparak güzel dizileri harcamak hiç doğru değil

Trt1 pek izlenen bir kanal degil. Bunun yanı sıra dizi gibi degil belgesel gibi bir dizi. İzlenmemesinin nedeni o. MY trt1'de baslasa bu zamana kadar kalir miydi?

fatih dizisi

okan yalabık meryem nur fettanoğlu halit ergenç gibi isimlerini %1 bile bulamaz bir iki bölüme yayindan kaldırılır :)

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl`ı geçeceğini sanmıyorum bu dizinin. Ayrıca tartışma anlamsız. Bu dizi Starda başlasaydı kreys överdi, Muhteşem Yüzyıl da Showda olsaydı Esra överdi. Kanal fanatikliği yaparak güzel dizileri harcamak hiç doğru değil

kanal fanatikligini senden iyi yapan yok kötü yol persembe olunca kanald herzamaki gibi zirvede yer alcak su olcak bu olcak diyen benmiydim :))))))))

arkadaslar tımsın sureklı transfer hamlelerın arkasında bu varmıs meger. tuba buyukustunu bundan kadroya dahıl etmek ıstıyor fetıhten sonradan bayagı tırsmıs gozukuyor hatta pred pıtte bıle teklıf etmısler. ama kreys haklı kımsenın osmanlıyı merak ettıgı yok muhtesem hurremın entrıkaları olmazsa muhtesem nakalvttı

Bu ne simdi? Ben kanal fanatikligimi yapiyorum. Gercekten uc dort tane kadinla harem dairesine tikilan Sultanla ? :d Savastan savasa girerek istanbul'u fetheden Sultan bir mi?

fatih dizisi

okan yalabık meryem nur fettanoğlu halit ergenç gibi isimlerini %1 bile bulamaz bir iki bölüme yayindan kaldırılır :)

- - - Ekleme - - -

kanal fanatikligini senden iyi yapan yok kötü yol persembe olunca kanald herzamaki gibi zirvede yer alcak su olcak bu olcak diyen benmiydim :))))))))
Şakasın gerçekten. Ben düşüncelerimi söylüyorum. Evet Kanal D sevdiğim bir kanal. Ama hastalıklı derecede değil. Yani yalnızca onun yapımlarını seyretmiyorum. Sen Stara ne gelse seyrediyorsun. Beni Affet bile Stara geçince seyrettin. Showda diziyi yerin dibine sokuyordun. İyi olsun lötü olsun farketmez. Starda siyah ekran gösterse bile seversin sen. Ben böyle değilim. Yapımlara önem veririm. Kanal işte. Nesinin fanatiği oluyum. Sadece gerçekleri söyleyince size fanatiklik gibi geliyor

ayrıca tarıhımızı merak eden gercekten bırılerı varsa en azından bıraz kıtap karıstırsınlar. bılınmeyen osmanlı kıtabı tum tartısmalı olayları ve padısahları anlatıyor. tavsıyem o kıtabı omusunlar osmanlıya az buz hakım olurlar bosuna dızılerde surunmezler :))))))

Şakasın gerçekten. Ben düşüncelerimi söylüyorum. Evet Kanal D sevdiğim bir kanal. Ama hastalıklı derecede değil. Yani yalnızca onun yapımlarını seyretmiyorum. Sen Stara ne gelse seyrediyorsun. Beni Affet bile Stara geçince seyrettin. Showda diziyi yerin dibine sokuyordun. İyi olsun lötü olsun farketmez. Starda siyah ekran gösterse bile seversin sen. Ben böyle değilim. Yapımlara önem veririm. Kanal işte. Nesinin fanatiği oluyum. Sadece gerçekleri söyleyince size fanatiklik gibi geliyor

saçmalık :) muhtesem show herzaman beni affedi arada sırada bakiodum :))))))))) nerde sokuodum puhaha yalan atma bari :))))))

saçmalık :) muhtesem show herzaman beni affedi arada sırada bakiodum :))))))))) nerde sokuodum puhaha yalan atma bari :))))))

Beni Affeti izlemiyordun. Haata kadinlar sever ama ben izlemiyorum diyordun. Daha sonra ne olduysa takip etmeye basladin :d

Bu ne simdi? Ben kanal fanatikligimi yapiyorum. Gercekten uc dort tane kadinla harem dairesine tikilan Sultanla ? :d Savastan savasa girerek istanbul'u fetheden Sultan bir mi?
Muhteşem Yüzyıl Showdayken yaptığın yorum

muhteşem yüzyılı izledim ama ratingler izlediğimi yansıtmıyo.. muhteşem yüzyıl bnce son zamanlardaki en ii bölümünü dün yayınladı.. zaten star da pek te izlemeyi düşünmüyorum yani showda haftaya da izlicem başkada izlemicem çnkü bn bi kanal rengne alışınca dierine pek alışamıyorum 😛

annesıgıl ızlerken caktırmadan bakıyormus :))))))

dizi kolik bi git yalan haber konusunda geçmiste yedigin cezalari göstertirme bana star eşcinsel dizi cekecek dedin tims yalan oldugunu tespi ettim admin anında kitledi konuyu sallama haber yayinlion sonra haber yalan çıkıo biraz dürüst ol

kimse muhteşem yüzyıldaki harem sahnelerini eleştirmesin harem vardı ve osmanlı olduğu süre boyunca da devam etti :)

Bu ne yahu, saçmalık resmen. İki Osmanlı dizisini aynı güne koymak kadar gereksiz bir şey olamaz. Ya haber yalan ya da Show Tv gerçekten saçmalamış...

Son düzenleme: