Medyapım'dan TOD'a Yeni Dizi: Zamanın Kapıları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,999
Reaksiyon puanı
57,199
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GL6mLPWWUAAgpkQ


TOD'un Medyapım imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Zamanın Kapıları' sete çıktı.

Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı ve Elçin Zehra İrem'in kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Yönetmen koltuğuna Yunus Ozan Korkut'un oturduğu, senaryosunu Büşra Cebe'nin kaleme aldığı ve Ayşe Övür'ün "Zamanın Kapıları: İstanbul'un Öteki Yüzü' adlı kitabından uyarlanan 'Zamanın Kapıları' dizisinin konusu ise şöyle:
Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye'nin en büyük iş insanlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir…
Zamanın Kapıları, yakında TOD'da!

GL6mLa9XMAAnNSl
 

SafNac

Üye
Katılım
4 Mart 2023
Mesajlar
279
Reaksiyon puanı
199
Puanı
54
Netflix'in yakın zaman önce yayınladığı Romantik Hırsız filminde de Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç başrolü paylaşıyorlardı.

Bu projede tekrar bir araya gelmeleri tesadüf mü yoksa bilinçli bir hamle mi acaba (b)
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,999
Reaksiyon puanı
57,199
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Romantik Hırsız sonrası daha çok geçmeden Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'i tekrar izleyecek olamk güzel, bölüm süreleri de fazla olursa tadından yenmez. :bhr:

Her dijital diziden çıkan İbrahim Selim dışında iyi bir kadrosu ve ilgi çekici bir hikayesi var. Büşra Cebe şüphelendirse de izlenebilecek bir iş olacağını düşünüyorum. Bekliyoruz. :Z