Medyapım 20 Yaşında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne yorum yapiyim bilemedim :D doğum günü kutlu olsun :D

Medyapım başarılı bir yapım şirketiydi. Şirketiydi çünkü artık kaliteli işler üreten bir yapım şirketi değil. Dizileri son derece özensiz bir şekilde çekiliyor...

"Adını Feriha Koydum" hatırına umarım yeniden eski imajını kazanır ve kaliteli işlere imza atarlar...

Medyapım başarılı bir yapım şirketiydi. Şirketiydi çünkü artık kaliteli işler üreten bir yapım şirketi değil. Dizileri son derece özensiz bir şekilde çekiliyor...

"Adını Feriha Koydum" hatırına umarım yeniden eski imajını kazanır ve kaliteli işlere imza atarlar...

Adını Feriha Koydum dizisi yüzünden bu hale geldi zaten , dizinin fanatiklerinden o kadar ah aldıki , birinden birinin bedduası tutmuştur.:kiki:

ADı show'la özdeşleşmiş yapım gibi geliyor bana:X Yeni yaşin hayırlı olsun MED :F

Adını Feriha Koydum dizisi yüzünden bu hale geldi zaten , dizinin fanatiklerinden o kadar ah aldıki , birinden birinin bedduası tutmuştur.:kiki:
Beddua edenler çok haklılar. Diziyi madem devam ettirmek istiyorlardı bunu dizi bitmeden 3 hafta önce değil Ocak ayı gibi belirlemeliydiler ki oyuncular da kendini ona göre hazırlamış olurdu. Oyuncular yeni dizilerle anlaştıktan sonra devam kararı aldılar ve başrol oyuncuları olmadan diziyi devam ettirme kararı aldılar. Twitter'dan sorulan sorulara verdikleri hakaretli ve küfürlü cevaplar dolayısıyla beddua olarak döndü ve bu duruma gelmeleri çok doğal. :)

Daha Serenay ve Çağatay'lı bir dizi hazırlıyordu Emir'in Yolu'ndan sonra ama Show krizde olduğundan Allah'tan başlamadan bitti dizi de Ay Yapım aldı bu ikiliyi. :X