hayir busonuclar gerçek dısı lale devri ortalamasi 2 mi karadayının ortalamasi 4.5 mi leyla ile mecun 5.1 mi yalan liste şikayet ettim
Neyi şikayet ettin kreys.
hayir busonuclar gerçek dısı lale devri ortalamasi 2 mi karadayının ortalamasi 4.5 mi leyla ile mecun 5.1 mi yalan liste şikayet ettim
Mahoni cidden şaka yapıyorsun galibaKaradayı Eylülden itibaren yayınlandı, Lale Devri geçen sene de yayınlandı. Bunu neden hesaba katmıyorsun?
mahoni bunlar cevap vereninsanalrın yüzdeleri sakin ol ne reytingine fark eder ki karadayi 2 reytinglemi basladi komedi
bunlar reytingler değilmi yoksa
Mahoni Karadayı başlayalı 4 ay oldu.bu arada o ses 5 yazmışlar gül geç
Mahoni Karadayı başlayalı 4 ay oldu.Bunlar yüzdeler. Ona bakarsan Vadi de geçen sene TNT`de düşük aldığı için bu listede geride. Matematiksel açıdan baksana bi yahu
Kreys her şey reyting değil. bkz.sosyal medya
Birkaç komiklik dışında mantığa yakın sonuçlar çıkmış aslında.
Sonuçların süreyle ilgisi yok bence.
İnsanlara hangi dizileri programları izliyorsunuz diye sormuşlar o kadar. Herkea takip ettiğini söylemiş.
tamam ozaman reyting zanettim ben acunun tatil oldugu zamanlarda yapilmis basit bir anket
Doğan grubuyla alakasi yok çekemeyenlre anten öneridr
Çoğu kişi reyting ile karıştırmış herhalde ama reytinglerle alakası yok genel araştırma anketi. Belli ki anket A/B grubu gençleri ile yapılmış. Sosyal medya ve üniversite gençliğinin beğenisine uyuyor sonuçlar.
Karadayı ilk 5'de olmalıydı orda bende kıl kaptim..Verilen tarihler arasında yapıldıysa tabi...Haa bu arada gittikçe cıvıtan Huzur Sokaği gene kayp'ı geçmiş ama
Bi dk panpası... Beren nasıl listeye giremez tüm yılsaverilen tarihler arasında tüm yıl değerlendirilmiş aynştayn ım galiba la ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?