Medyada Yılın En İyileri Belli Oldu

Kreys her şey reyting değil. bkz.sosyal medya :)

Birkaç komiklik dışında mantığa yakın sonuçlar çıkmış aslında.

Mahoni Karadayı başlayalı 4 ay oldu. :D Bunlar yüzdeler. Ona bakarsan Vadi de geçen sene TNT`de düşük aldığı için bu listede geride. Matematiksel açıdan baksana bi yahu

reyting falan deil bu acun 4 aydı aldigi oranlar esim bilir tüm oranlarini toplasan yarisina erisemez ikisi karsılastıgında kimin geçtigi belli acun tokatliyor

isler gücler birinci olcakmıs şaka gibi :d

Sonuçların süreyle ilgisi yok bence.

İnsanlara hangi dizileri programları izliyorsunuz diye sormuşlar o kadar. Herkes takip ettiğini söylemiş.

Çoğu kişi reyting ile karıştırmış herhalde ama reytinglerle alakası yok genel araştırma anketi. Belli ki anket A/B grubu gençleri ile yapılmış. Sosyal medya ve üniversite gençliğinin beğenisine uyuyor sonuçlar. :)

Çoğu kişi reyting ile karıştırmış herhalde ama reytinglerle alakası yok genel araştırma anketi. Belli ki anket A/B grubu gençleri ile yapılmış. Sosyal medya ve üniversite gençliğinin beğenisine uyuyor sonuçlar. :)

sonjnda mantık çerçevesinde anlayan biri :d sadece gençler değil genel beğeni olan ksımlar da var mehmet ali birand gibi zaten anketteki kelime oyunu vb. şıkları bilmek için ab grubunda olmak gerekiyor büyük ihtimal

Karadayı ilk 5'de olmalıydı orda bende kıl kaptim..Verilen tarihler arasında yapıldıysa tabi...Haa bu arada gittikçe cıvıtan Huzur Sokaği gene kayp'ı geçmiş ama :F:F

verilen tarihler arasında tüm yıl değerlendirilmiş aynştayn ım galiba la ben :d
Bi dk panpası... Beren nasıl listeye giremez tüm yılsa :bağır: Hay ben bu denekelerin...Sokaktan önune gelene sorarsan acelesi olan düşünmeden cevap verirse böyle olur tabi....Rojda ile Melis bile girmiş :bağır: