Medya'da şok! Dev kanal kapanıyor

bi düşünün vadinin kanal d de fatmagülün tnt de oynadığını vadi en kötü bölümüyle bile 10 reyting fark atar fatmagül 5 i geçemez vadi 15 den düşmez

boş tartışma... Vadi showda iki sezon idare etti show para ödememesine rağmen , stara geçti starda ikide bir uefa kupası maçlarını yayınladı , atv ye geçti atv senaryoya müdahale etti , tnt ye geçti kanal zaten batmış , senaryoya müdahale etmemek şartıyla tekrar atv ye geçti.
Neden bu kadar para istiyor diyorsanız bu dizi 1e1k değilki aksiyon sahneleri var , çatışma sahneleri var , patlama sahneleri var , helikopter sahneleri var varda var. Ayrıca oyuncu kadrosuyla birlikte 150-200 kişilik bir ekip bu kvp. Onlarada para ödendiğine göre... O yüzden Vadinin yüksek para istemesi normal. Kıskananlar çatlsın efendin 9.yılımızda zirveye oynuyoruz halen 9 10 reyting alıyoruz 9. Yılımızda.
Vadiye kanal yok diyenler boş konuşuyorsunuz ! 😉

boş tartışma... Vadi showda iki sezon idare etti show para ödememesine rağmen , stara geçti starda ikide bir uefa kupası maçlarını yayınladı , atv ye geçti atv senaryoya müdahale etti , tnt ye geçti kanal zaten batmış , senaryoya müdahale etmemek şartıyla tekrar atv ye geçti.
Neden bu kadar para istiyor diyorsanız bu dizi 1e1k değilki aksiyon sahneleri var , çatışma sahneleri var , patlama sahneleri var , helikopter sahneleri var varda var. Ayrıca oyuncu kadrosuyla birlikte 150-200 kişilik bir ekip bu kvp. Onlarada para ödendiğine göre... O yüzden Vadinin yüksek para istemesi normal. Kıskananlar çatlsın efendin 9.yılımızda zirveye oynuyoruz halen 9 10 reyting alıyoruz 9. Yılımızda.
Vadiye kanal yok diyenler boş konuşuyorsunuz ! 😉

imzamı atarım :D

tnt kurtlar vadisi aldı ve battı :)))))))) bunu gören diğer kanallar kurtları alır mı hiç. kurtlar belki fiyat düşürse belki atv alır yoksa yüzüne bakmaz :)))))))))))

tnt kurtlar vadisi aldı ve battı :)))))))) bunu gören diğer kanallar kurtları alır mı hiç. kurtlar belki fiyat düşürse belki atv alır yoksa yüzüne bakmaz :)))))))))))

sen ne demiştin kurtları hayatta büyük kanala geçemez bizde görecez demiştik rahat ol vadiye kanal çok :D ayrıca sen forumdan gitmemişmiydin

fatmagül tnt de 5 reytingi egçemez revan kanal d avantajı var

- - - Ekleme - - -

sallama aga kimsenin bıraktığı yok klişe lafları bırak yülsel aytuğ bile dizilerin hepsini bilir en iyi vadi diyo kimsenin de bıraktığı yok herkes bıraksa 10 reyting alamaz

3 gün önce yüksel aktuğu tanımazdı bi vadi beğeniyorum deyince neler yaptı adamı vay be

- - - Ekleme - - -

Vadi her hafta zirvede sbt falan indiriyor Vadi'nin 1.olmadığından şüphen olmasın 😉

İyiki de öyle bir şey olmadı poly Vadi'nin reytinginin düşmesini mi istiyon ? anlaşılan sende vadi düşmanısın

Hee Polat vurulunca falan zirveye çıkıyor bir tek dimi ? :D yoksa ilk 100'e giremez :D

O biraz zor koçum

İzleyen çok her hafta zirvedeyiz 2000 kişinin izlediğine mi inanıcaz allasen ?

Tamam

zeki ispatla bakalım vadinin türkiyede 1. olduğunu

sen ne demiştin kurtları hayatta büyük kanala geçemez bizde görecez demiştik rahat ol vadiye kanal çok :D ayrıca sen forumdan gitmemişmiydin
bu fiyatlara kurtları hiç bir kanal almaz dedim. fiyat düşürse kanalda kar eder batmayca duruma gelirse niye almasın.

forumdan gittim baktım cezalar makul düzeye gelmiş. eskisi kadar olmazsada ara sıra yazarım :))))))))))

vadiyi almakla hata ettiler o kadar masrafı karşılayamadıkları için kanal kapanıyor vadi nereye gitse zarardan başka bişey getirmiyor :)))

- - - Ekleme - - -

bu fiyatlara kurtları hiç bir kanal almaz dedim. fiyat düşürse kanalda kar eder batmayca duruma gelirse niye almasın.

forumdan gittim baktım cezalar makul düzeye gelmiş. eskisi kadar olmazsada ara sıra yazarım :))))))))))

hoşgeldin beyazsoy sensiz forum renk kaybına uğruyor çoğu eleştirilerine katılmasamda en azından beynine danışarak yazdığın için okumaya değer yazıların var..

Poly teşekkür etmelisiniz diyince kışkırtıcı mesaj, siz Suskunlar önce ilk 5'e girsin sonra konuşun diyenler ise suçsuz.

Yerinde bir karar olmuş. Sadece perşembe günleri rating alan bir kanal daha ne kadar dayanabilirdi ki?

madem zarar ediyolardı niye zara eden diziyi bütün kanallar aldı :wink:

Arkadaşlar tnt niye kapanıyor eski filmlerinin tekrarları verse tekrar kara geçer bence