Medici Masters of Florence'in 2.Sezon Kadrosu Belli Oldu

Sen onu bırak da şu kızın yeni dizisi olursa bana haber ver lütfen.

Senin de kadın erkek hepsinden haberin var, nasıl bir insansın @Çiğdem-'in dediği gibi in misin cin misin belli değil.
neticede ben bir markayım

ay bu arada aklıma geldi sana yabancı dizi lsitesi atacaktım ama bnm listedekilerin %90 ı ilk turu geçemez bizim forum kaliteden ne anlar yani

neticede ben bir markayım

Ekli dosyayı görüntüle 57085

ay bu arada aklıma geldi sana yabancı dizi lsitesi atacaktım ama bnm listedekilerin %90 ı ilk turu geçemez bizim forum kaliteden ne anlar yani
Senin de kadın erkek hepsinden haberin var, nasıl bir insansın @Çiğdem-'in dediği gibi in misin cin misin belli değil.
Cins işler müdür bu ayoll nerde bir cinslik var orada bitiyor

Onu @Çiğdem- izliyordu tek izlemediğim CW dizisi galiba zaten ABC'den gelme.
@Çiğdem- in parlak drakulası kızı vampir yapmıştı
bak aklıma geldi hüzünlendim
la şimdi sen diytince baktım da supergirl dizisine transfer olmuş hiç söylemeyion hain @mrt-06 .ss
aa gerçekten yanı ben o diziyi neden izliyorum hala bilmiyorum ayoll baş ecünnünün süperkahramanlık yaptığı dizi
cw e gelerek akıllık etti ister istemez destek vermek zorunda kalıyorum

Son düzenleme:
Yalnız kadro çok iyi. Hikayede ilgimi çekiyor. Davinci's Demons da Pazzileri sevmemiştim. Bu dizide direkt ailelerin hikayesi anlatılıyor herhalde. Başlayabilirim diziye.

Bu dizinin Davinci's Demons ile alakası var mı.

Bu arada ortada ki oğlan GoT'taki Robb değil mi.😱

Oha bu adam Merlin'deki oğlan değil mi? 😱 @sokak sanati @yatutarsa Daha bir yakışıklı olmuş ya.

O herhalde.
Benim o adama karşı çok ayrı bir sempatim var, yolda görsem boynuna atlarım.

Yalnız kadro çok iyi. Hikayede ilgimi çekiyor. Davinci's Demons da Pazzileri sevmemiştim. Bu dizide direkt ailelerin hikayesi anlatılıyor herhalde. Başlayabilirim diziye.
geliyorlar

Son düzenleme:
Bu dizinin Davinci's Demons ile alakası var mı.

Bu arada ortada ki oğlan GoT'taki Robb değil mi.😱

Oha bu adam Merlin'deki oğlan değil mi? 😱 @sokak sanati @yatutarsa Daha bir yakışıklı olmuş ya.

O herhalde.
Benim o adama karşı çok ayrı bir sempatim var, yolda görsem boynuna atlarım.

Bu diziyi ilk tefa duydum

Seks sahnesi için dizi mi izlenir ya, o işler için başka siteler var.

benimde ilk o dizi aklıma geldide orda neler vardı neler bunda bir lucrezia veya vanessa kalitesinde bişey bulmak zor olacak baksana @xemrexx ortalığı parlaklarla doldurmuş

benide ekle listeye @xemrexxx
karakter tanıtımları başladı
konudaki son mesajı rahmetli destere yazmış
@cookies @vadikızı @serhatt @Dosi @Ahmed @denizz19 @Aserat @xBUGRAx