Medici Masters of Florence'in 2.Sezon Kadrosu Belli Oldu

ayo lzaten cw nin yerin dibi seviyesine yaklaşan kalitesinin yarısı cherly a ait (riverdale) ; kalan yarısı da octavia (the100) da:X kanalın kalanı çöp:A neyse cherly cığım demişken 2.sezon fragmanını izledim konağı yaktığı yetmiyormuş gibi anası da aşkı memnu finalindeki firdevs hanım gibi bişi yapmış kadının ağzı yüzü yamulmuş, ekrandaki en büyük yılan resmen:bhr: koy yer gök aşka sultanla hamiyeti 10 bölümde yok eder @xBUGRAx o derece yani:D neyse @Çiğdem- bak dakadınlık öğren azıcık :A
Sen onu bırak da şu kızın yeni dizisi olursa bana haber ver lütfen. :Z

latest

Senin de kadın erkek hepsinden haberin var, nasıl bir insansın @Çiğdem-'in dediği gibi in misin cin misin belli değil. :F
neticede ben bir markayım:A
upload_2017-9-9_22-56-41.jpeg

ay bu arada aklıma geldi sana yabancı dizi lsitesi atacaktım ama bnm listedekilerin %90 ı ilk turu geçemez bizim forum kaliteden ne anlar yani:A

neticede ben bir markayım:A
Ekli dosyayı görüntüle 57085

ay bu arada aklıma geldi sana yabancı dizi lsitesi atacaktım ama bnm listedekilerin %90 ı ilk turu geçemez bizim forum kaliteden ne anlar yani:A
Senin de kadın erkek hepsinden haberin var, nasıl bir insansın @Çiğdem-'in dediği gibi in misin cin misin belli değil. :F
Cins işler müdür bu ayoll nerde bir cinslik var orada bitiyor :A :A :A

Onu @Çiğdem- izliyordu tek izlemediğim CW dizisi galiba zaten ABC'den gelme. :A
@Çiğdem- in parlak drakulası kızı vampir yapmıştı :( bak aklıma geldi hüzünlendim :T la şimdi sen diytince baktım da supergirl dizisine transfer olmuş hiç söylemeyion hain @mrt-06 .ss
aa gerçekten yanı ben o diziyi neden izliyorum hala bilmiyorum ayoll baş ecünnünün süperkahramanlık yaptığı dizi :F :F :F cw e gelerek akıllık etti ister istemez destek vermek zorunda kalıyorum :(

Son düzenleme:
Yalnız kadro çok iyi. Hikayede ilgimi çekiyor. Davinci's Demons da Pazzileri sevmemiştim. Bu dizide direkt ailelerin hikayesi anlatılıyor herhalde. Başlayabilirim diziye.

Bu dizinin Davinci's Demons ile alakası var mı.:F

Bu arada ortada ki oğlan GoT'taki Robb değil mi.😱

Oha bu adam Merlin'deki oğlan değil mi? 😱 @sokak sanati @yatutarsa Daha bir yakışıklı olmuş ya. :A

c01fdfe71850157ba01f1bedbc4d17bc-bradley-james-james-darcy-jpg.57081

O herhalde. :D Benim o adama karşı çok ayrı bir sempatim var, yolda görsem boynuna atlarım. :D

aa gerçekten yanı ben o diziyi neden izliyorum hala bilmiyorum ayoll baş ecünnünün süperkahramanlık yaptığı dizi :F :F :F cw e gelerek akıllık etti ister istemez destek vermek zorunda kalıyorum :(

Yalnız kadro çok iyi. Hikayede ilgimi çekiyor. Davinci's Demons da Pazzileri sevmemiştim. Bu dizide direkt ailelerin hikayesi anlatılıyor herhalde. Başlayabilirim diziye.
geliyorlar:oley:
DOXznqOXkAEsSly.jpg

Son düzenleme:
Bu dizinin Davinci's Demons ile alakası var mı.:F

Bu arada ortada ki oğlan GoT'taki Robb değil mi.😱

Oha bu adam Merlin'deki oğlan değil mi? 😱 @sokak sanati @yatutarsa Daha bir yakışıklı olmuş ya. :A

c01fdfe71850157ba01f1bedbc4d17bc-bradley-james-james-darcy-jpg.57081

O herhalde. :D Benim o adama karşı çok ayrı bir sempatim var, yolda görsem boynuna atlarım. :D

Bu diziyi ilk tefa duydum :F :F

Seks sahnesi için dizi mi izlenir ya, o işler için başka siteler var. :D

benimde ilk o dizi aklıma geldide orda neler vardı neler bunda bir lucrezia veya vanessa kalitesinde bişey bulmak zor olacak baksana @xemrexx ortalığı parlaklarla doldurmuş :)

benide ekle listeye @xemrexxx :)
karakter tanıtımları başladı :oley: konudaki son mesajı rahmetli destere yazmış :A @cookies @vadikızı @serhatt @Dosi @Ahmed @denizz19 @Aserat @xBUGRAx