Zaten ilk sezonda geldiğinden beri ön planda oldu. Şimdi Ender'in yokluğunda bayağı olur. Ben yeni düzeni merak ediyom ya.Şu enderin kardeşi dizide ön planda olacak gibi sence
Zaten ilk sezonda geldiğinden beri ön planda oldu. Şimdi Ender'in yokluğunda bayağı olur. Ben yeni düzeni merak ediyom ya.Şu enderin kardeşi dizide ön planda olacak gibi sence
The oc da gidiyorlardi ama Selim gitmiyordu , mert tekneyle bir yerlere gidiyordu yaman da bir yerde çalışıyordu öyle hatırlıyorum benZaten ilk sezonda geldiğinden beri ön planda oldu. Şimdi Ender'in yokluğunda bayağı olur. Ben yeni düzeni merak ediyom ya.Selim Yaman Mert nereye gitti ?
Orda da ölüyor muydu Ender karakteri yaniThe oc da gidiyorlardi ama Selim gitmiyordu , mert tekneyle bir yerlere gidiyordu yaman da bir yerde çalışıyordu öyle hatırlıyorum ben![]()
Hayır orada ölmüyor aksine dizide ön planda ama ordada aldatma değil de hani hoşlanma oluyor , Mira nin annesi de o yaşlı amca yokmu onla evleniyordu oda ön planda entrika yapıyor hepOrda da ölüyor muydu Ender karakteri yani![]()
Yaşlı amca derken = Bay AŞK = Asım Şekip Kaya diyon yani.Hayır orada ölmüyor aksine dizide ön planda ama ordada aldatma değil de hani hoşlanma oluyor , Mira nin annesi de o yaşlı amca yokmu onla evleniyordu oda ön planda entrika yapıyor h.ep![]()
Heh o asım mı dir nedir o işteYaşlı amca derken = Bay AŞK = Asım Şekip Kaya diyon yani.![]()
Bu uyarlama farklılaşmış biraz ama özgün olmak iyidir.![]()
En sevdiğim karakterlerdendi son 5 bölüm hariç.Heh o asım mı dir nedir o işte
Medcezir , the oc dizisinin kırılma noktalarını alıyor sadece yarı bağımsız gibi düşün
Şu ender ölmeseydi keşke çok kötü oldu the oc da yaşıyor bizde öldü kadın![]()
O burnundan kıl aldırmayan ikili yokmu semâ-eylem ikilisinin işleri hepEn sevdiğim karakterlerdendi son 5 bölüm hariç.Diziden ayrılacak diye kadın bir anda evrim geçirdi.
Çok kötü oldu.
Yalnız onlar Karadayı ve Kara Para Aşk'ın.O burnundan kıl aldırmayan ikili yokmu semâ-eylem ikilisinin işleri hep![]()
Büyük pot kırdımYalnız onlar Karadayı ve Kara Para Aşk'ın.Medcezir'i yazan Ece-Melek ikilisi.
![]()
Gitti bir kere karizma.Büyük pot kırdım
iste o ikilinin işleri hep![]()
Hiç yapamadılar orayı keşke öldürmek yerine amerikaya yollasalardıGitti bir kere karizma.![]()
Ben seviyodum onları da Ender karakteri işi kötü oldu.![]()
O daha kötü. Ölünce gitti karakter.Hiç yapamadılar orayı keşke öldürmek yerine amerikaya yollasalardı![]()
Tmm işte mine Tugay , kalp hırsızı tutmazsa Medcezir geri dönerdiO daha kötü. Ölünce gitti karakter.Amerika'ya gitse insan umut besler gelir diye umardı.
![]()
Sanmam tartışarak çıktıysa geri dönmez.Tmm işte mine Tugay , kalp hırsızı tutmazsa Medcezir geri dönerdi![]()