Benden çok daha yeni olduğu kesinYeni dediğin Medcezir'in üzerine 200 bölüm Bizimkiler - 106 bölüm Yabancı Damat - 45 bölüm Doktorlar izledim
Bizimkiler iyidir, ailem izliyor hatta şu sıralar yeniden
Yabancı Damat izlemedim. Beğendin mi
Benden çok daha yeni olduğu kesinYeni dediğin Medcezir'in üzerine 200 bölüm Bizimkiler - 106 bölüm Yabancı Damat - 45 bölüm Doktorlar izledim
Ne halin varsa gör o zaman.Her şey hit demek değildir
Bir markayımBunu boş verin Vadiyi yapın.9 doğru yaptım.
Kurtlar Vadisi'ne Ne Kadar Hakimsin?
Bir dönemin fırtına gibi esen ve bugün bile adından söz ettiren dizisi Kurtlar Vadisi'ne ne kadar hakimsin?www.wannart.com
@Çiğdem @xemrexxx @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Özgür @dreamy @Dosi @vadikızı @kerem @alperuz @mrt-06 @Hachiko @denizz19 @eskici @Forumdash @Turkuazz @sokak sanati @AteşBöceği @Ahmed @phoebebuffay @Araf @The_Erinch @batuhankaralar @Billy Kane @Yiğitt
Bizimkiler'i yıllardır bitirir yeniden başlarım tekrar tekrar hiç sıkılmadan izlerim hep aynı diyaloglar ama oyuncular ve karakterler efsaneBenden çok daha yeni olduğu kesin
Bizimkiler iyidir, ailem izliyor hatta şu sıralar yenidenDoktorlar'ın 1 bölümü 3-5 kez izlemiş olabilirim şimdiye dek
Yabancı Damat izlemedim. Beğendin mi
Geber
Çokta kötü değil aslındaYazıklar olsun .ss
İzleyen birine göre kötüÇokta kötü değil aslında
Hepsini izledim ama unutmuşumİzleyen birine göre kötüİzlemedin mi 😱
Ne zaman izledin en sonHepsini izledim ama unutmuşum
Normal sezonundan sonra çok bakmadım arada sırada İnternetten bazı bölümlerini izledim ama fazla değilNe zaman izledin en son
O zaman iyi yapmışsınNormal sezonundan sonra çok bakmadım arada sırada İnternetten bazı bölümlerini izledim ama fazla değil
Bunu boş verin Vadiyi yapın.9 doğru yaptım.
Kurtlar Vadisi'ne Ne Kadar Hakimsin?
Bir dönemin fırtına gibi esen ve bugün bile adından söz ettiren dizisi Kurtlar Vadisi'ne ne kadar hakimsin?www.wannart.com
@Çiğdem @xemrexxx @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Özgür @dreamy @Dosi @vadikızı @kerem @alperuz @mrt-06 @Hachiko @denizz19 @eskici @Forumdash @Turkuazz @sokak sanati @AteşBöceği @Ahmed @phoebebuffay @Araf @The_Erinch @batuhankaralar @Billy Kane @Yiğitt
Sonuçlardan sonra inandığımı söyleyeceğim.Daha size ne kadar ispat edeceğim bilmiyorum. Sadece Oktay Kaynarca ile Özgü Namal'ın sevgili olduğunu bilmiyordum. Polat & Elis aşk yaşıyordu gerçek hayatta nereden bileyim sevgili olduklarını. Dizi ile alakası olmayan bi sorudan kaybettim ama diziyi izlediğimi ispatladım@Forumdash @Çiğdem @eskici @Bully @Yiğitt @Maskeli Fedai @mrt-06 @phoebebuffay
Daha size ne kadar ispat edeceğim bilmiyorum. Sadece Oktay Kaynarca ile Özgü Namal'ın sevgili olduğunu bilmiyordum. Polat & Elis aşk yaşıyordu gerçek hayatta nereden bileyim sevgili olduklarını. Dizi ile alakası olmayan bi sorudan kaybettim ama diziyi izlediğimi ispatladım@Forumdash @Çiğdem @eskici @Bully @Yiğitt @Maskeli Fedai @mrt-06 @phoebebuffay
Sonuçlar önemli bir kıstas olacakSonuçlardan sonra inandığımı söyleyeceğim.
Sonuçlardan sonra inandığımı söyleyeceğim.
Sonuçlar önemli bir kıstas olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?