"Medcezir'i Ne Kadar Hatırlıyorsun" Testi!

Yeni dediğin Medcezir'in üzerine 200 bölüm Bizimkiler - 106 bölüm Yabancı Damat - 45 bölüm Doktorlar izledim :A
Benden çok daha yeni olduğu kesin :A

Bizimkiler iyidir, ailem izliyor hatta şu sıralar yeniden :D Doktorlar'ın 1 bölümü 3-5 kez izlemiş olabilirim şimdiye dek :A

Yabancı Damat izlemedim. Beğendin mi :D

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Bir markayım :A @Çiğdem @mrt-06
Screenshot_20200418_190354_com.android.chrome.jpg

• Harika
Reactions: mrt-06 and S.G.A.T.
Benden çok daha yeni olduğu kesin :A

Bizimkiler iyidir, ailem izliyor hatta şu sıralar yeniden :D Doktorlar'ın 1 bölümü 3-5 kez izlemiş olabilirim şimdiye dek :A

Yabancı Damat izlemedim. Beğendin mi :D
Bizimkiler'i yıllardır bitirir yeniden başlarım tekrar tekrar hiç sıkılmadan izlerim hep aynı diyaloglar ama oyuncular ve karakterler efsane :bhr:

Doktorlar iyi gidiyor bence sende başlamalısın :Z

Yabancı Damat'ı geçen sene bu sene ve 2018 olmak üzere birer sene arayla 3 kez baştan sona izledim, kadro oyunculuklar senaryo her şeyiyle mükemmel bir dizi şiddetle tavsiye ediyorum :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully
Mira’nın sitesi ve Elif’in memleketini bilemedim. :A Diğerlerini de 1’i dışında hatırlıyordum o 1 taneyi de salladım doğru çıktı. :A
99A63235-2448-4877-B6C0-CC46DDBA53D3.jpeg

Daha size ne kadar ispat edeceğim bilmiyorum. Sadece Oktay Kaynarca ile Özgü Namal'ın sevgili olduğunu bilmiyordum. Polat & Elis aşk yaşıyordu gerçek hayatta nereden bileyim sevgili olduklarını. Dizi ile alakası olmayan bi sorudan kaybettim ama diziyi izlediğimi ispatladım:A @Forumdash @Çiğdem @eskici @Bully @Yiğitt @Maskeli Fedai @mrt-06 @phoebebuffay

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Daha size ne kadar ispat edeceğim bilmiyorum. Sadece Oktay Kaynarca ile Özgü Namal'ın sevgili olduğunu bilmiyordum. Polat & Elis aşk yaşıyordu gerçek hayatta nereden bileyim sevgili olduklarını. Dizi ile alakası olmayan bi sorudan kaybettim ama diziyi izlediğimi ispatladım:A @Forumdash @Çiğdem @eskici @Bully @Yiğitt @Maskeli Fedai @mrt-06 @phoebebuffay

Sonuçlardan sonra inandığımı söyleyeceğim. :A
Sonuçlar önemli bir kıstas olacak :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati