Harika bu mesajı kaydettim sonra seni zehirlediğimde nefsi müdafaa derimBu forumda tek boğazlayacağım kişi sensin tatlım.
------
Çok teşekkür ederim.
Ne mutlu bana sende böyle bir iz bırakabildiysem, mutlu oldum.
Harika bu mesajı kaydettim sonra seni zehirlediğimde nefsi müdafaa derimBu forumda tek boğazlayacağım kişi sensin tatlım.
------
Çok teşekkür ederim.
10`lu yaşlarımda gerçekten forumdan birisinin Emre`yi bulup ağız burun dalacağını düşünüyordum ama olmadı.Bu forumda tek boğazlayacağım kişi sensin tatlım.
------
Çok teşekkür ederim.
Değer mi ayol elini kana bulamaya bunun için.10`lu yaşlarımda gerçekten forumdan birisinin Emre`yi bulup ağız burun dalacağını düşünüyordum ama olmadı.&A
Bende kaydettim bana bir şey olursa söyleyeceğim yakınlarıma katilim sensin diye tıktırsınlar seni kodese.Harika bu mesajı kaydettim sonra seni zehirlediğimde nefsi müdafaa derim
Senin yakının çokturDeğer mi ayol elini kana bulamaya bunun için.
------
Bende kaydettim bana bir şey olursa söyleyeceğim yakınlarıma katilim sensin diye tıktırsınlar seni kodese.
Orası seni hiç ilgilendirmez.Senin yakının çokturhangisine dedin acaba
Dindarlar, vadiciler, iktidarcılar, türlü türlü dizilerin fanları bunlar sadece benim bildiklerim @xemrexxx in kavga listesi epey kabarık ama olmadı işteDeğer mi ayol elini kana bulamaya bunun için.
------
Bende kaydettim bana bir şey olursa söyleyeceğim yakınlarıma katilim sensin diye tıktırsınlar seni kodese.
Burada tek düşmanı sensin. Bana niye sataşsın? Salak mısın Cemile ?Çağatayı daha iyi tanıdığın için @serhatt seni boğazlayabilir
Bu forumda tek boğazlayacağım kişi sensin tatlım.
------
Çok teşekkür ederim.
Olur bir gün böyle kaşınmaya devam ederse.Dindarlar, vadiciler, iktidar fanları, türlü türlü dizilerin fanları bunlar sadece benim bildiklerim @xemrexxx in kavga listesi epey kabarık ama olmadı işte
Burada tek düşmanı sensin. Bana niye sataşsın? Salak mısın Cemile ?
Olur bir gün böyle kaşınmaya devam ederse.SON DAKİKA adı altında da ben açarım konusunu.
Kimseyi yediği yok be herkes kendi iradesiyle gitti bu da kendini kandırıyor ben postaladım diye, çok zavallıca.
Hafızam iyidir diziyi 40 kere izlemişimdir ilk 97'yi özellikle ezbere bilirimBen 7 yapabildim. Yakın zamanda izlemişsin o zaman ya da hafızan çok iyi
Kimseyi yediği yok be herkes kendi iradesiyle gitti bu da kendini kandırıyor ben postaladım diye, çok zavallıca.
Serhat en son askerde böyle havlusunu düşürünce üşütüp şuurunu kaybetmişti o yüzden çok ciddiye almayınHafızam iyidir diziyi 40 kere izlemişimdir ilk 97'yi özellikle ezbere bilirim
Askere gitmediğim için PATLADIN yine.Serhat en son askerde böyle havlusunu düşürünce üşütüp şuurunu kaybetmişti o yüzden çok ciddiye almayın
Unutmuşum @Maskeli Fedai ile uygunsuz görüntülerini sunmuştun heyeteAskere gitmediğim için PATLADIN yine.
Zortlamaya devam ediyorsun heyetin öyle istekleri olmadı.Unutmuşum @Maskeli Fedai ile uygunsuz görüntülerini sunmuştun heyete
Bunu kanıtlayamayacağın için herkes istediğine inanırZortlamaya devam ediyorsun heyetin öyle istekleri olmadı.
Hahahahaahhah ayol kimseye bir şey kanıtlama ihtiyacında olmadığım için bir kez daha zortttladın.Bunu kanıtlayamayacağın için herkes istediğine inanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?