Yok artık ben yapmadım,Oha ben sen yaptın sandım vallahi. 😱
Yok artık ben yapmadım,Oha ben sen yaptın sandım vallahi. 😱
Diziye fazla takılıyosun ya buda onlardan biri sandım fena güldüm yalnız.Yok artık ben yapmadım,internet özel fragman diye yayınlanmış.
İşim gücüm yok bununla mı uğraşayım?Diziye fazla takılıyosun ya buda onlardan biri sandım fena güldüm yalnız.Çok alakasız olmuş yani öyle sanmam normal değil mi.
Ne farkediyor çok mu önemli yani.Tanımıyorum, ama hikayeye büyük etkisi olacağı kesin. Hayırlı olsun...
Bu arada dizi 20.30'da yayınlanıyor @denizz19, 20.00'de değil. Biraz daha dikkat lütfen...
bizim sevdiğimiz karakterlerde hep aynı çıkıyorSedef en sevdiğim karakter dizide, bu hamleyle daha ön planda olacak.
bizim sevdiğimiz karakterlerde hep aynı çıkıyor
ayrıca sedef gibi güzel bir kadına bu adamı yakıştıramadım ne bulmuş bu adamda * @Çiğdem- sen bir bayan olarak açıkla sunu
Artık bilemiyorum fotoşop mu fotoşok mu olduğunu ama senin yolladığın fotoğraflardan sonuncusunda fena değil görünüyor ama çokta abartılı bir güzellik değil.fotoşop bu
kadınArtık bilemiyorum fotoşop mu fotoşok mu olduğunu ama senin yolladığın fotoğraflardan sonuncusunda fena değil görünüyor ama çokta abartılı bir güzellik değil.
Ben çirkin demiyorum zaten ortalama diyorum. Benim yolladığım fotoğrafın da o kadın olduğunu hesaba katarsak ortalama bir güzellik yani.kadınyaşına merdiven dayamış bu haliyle bile çok güzel sende 20 yaşlık bir güzellik mi bekliyorsun anlamadım40
fotoşop o benceBen çirkin demiyorum zaten ortalama diyorum. Benim yolladığım fotoğrafın da o kadın olduğunu hesaba katarsak ortalama bir güzellik yani.
20 Dakika dedin birazdan ana kahramanımız biter malum kişi.fotoşop o bence
hem @RevaN favoriside dizide bu kadın ona gre ayağını denk al
bak kadın 20 dakika dizisindede oynamışnanik sana
sakın çağırma20 Dakika dedin birazdan ana kahramanımız biter malum kişi.
Onu çağırmaya gerek yok illa ki görür o beni çok sever çok iyi anlaşırız onunlasakın çağırma
ayyy bu kadına çok bile cnm hahahhabizim sevdiğimiz karakterlerde hep aynı çıkıyor
ayrıca sedef gibi güzel bir kadına bu adamı yakıştıramadım ne bulmuş bu adamda * @Çiğdem- sen bir bayan olarak açıkla sunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?