Yok artık ben yapmadım,Oha ben sen yaptın sandım vallahi. 😱
Yok artık ben yapmadım,Oha ben sen yaptın sandım vallahi. 😱
Diziye fazla takılıyosun ya buda onlardan biri sandım fena güldüm yalnız.Yok artık ben yapmadım,internet özel fragman diye yayınlanmış.
![]()
İşim gücüm yok bununla mı uğraşayım?Diziye fazla takılıyosun ya buda onlardan biri sandım fena güldüm yalnız.Çok alakasız olmuş yani öyle sanmam normal değil mi.
![]()
Ne farkediyor çok mu önemli yani.Tanımıyorum, ama hikayeye büyük etkisi olacağı kesin. Hayırlı olsun...
Bu arada dizi 20.30'da yayınlanıyor @denizz19, 20.00'de değil. Biraz daha dikkat lütfen...![]()
bizim sevdiğimiz karakterlerde hep aynı çıkıyorSedef en sevdiğim karakter dizide, bu hamleyle daha ön planda olacak.![]()
bizim sevdiğimiz karakterlerde hep aynı çıkıyor
ayrıca sedef gibi güzel bir kadına bu adamı yakıştıramadım ne bulmuş bu adamda * @Çiğdem- sen bir bayan olarak açıkla sunu![]()
Artık bilemiyorum fotoşop mu fotoşok mu olduğunu ama senin yolladığın fotoğraflardan sonuncusunda fena değil görünüyor ama çokta abartılı bir güzellik değil.fotoşop bu
![]()
![]()
![]()
kadınArtık bilemiyorum fotoşop mu fotoşok mu olduğunu ama senin yolladığın fotoğraflardan sonuncusunda fena değil görünüyor ama çokta abartılı bir güzellik değil.![]()
Ben çirkin demiyorum zaten ortalama diyorum. Benim yolladığım fotoğrafın da o kadın olduğunu hesaba katarsak ortalama bir güzellik yani.kadınyaşına merdiven dayamış bu haliyle bile çok güzel sende 20 yaşlık bir güzellik mi bekliyorsun anlamadım40![]()
fotoşop o benceBen çirkin demiyorum zaten ortalama diyorum. Benim yolladığım fotoğrafın da o kadın olduğunu hesaba katarsak ortalama bir güzellik yani.![]()
20 Dakika dedin birazdan ana kahramanımız biter malum kişi.fotoşop o bence
hem @RevaN favoriside dizide bu kadın ona gre ayağını denk al
bak kadın 20 dakika dizisindede oynamışnanik sana
![]()
sakın çağırma20 Dakika dedin birazdan ana kahramanımız biter malum kişi.![]()
Onu çağırmaya gerek yok illa ki görür o beni çok sever çok iyi anlaşırız onunlasakın çağırma![]()
ayyy bu kadına çok bile cnm hahahhabizim sevdiğimiz karakterlerde hep aynı çıkıyor
ayrıca sedef gibi güzel bir kadına bu adamı yakıştıramadım ne bulmuş bu adamda * @Çiğdem- sen bir bayan olarak açıkla sunu![]()