Medcezir'de ALS Mesajı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı dizi Medcezir'de dün akşam son günlerde gündemde yer alan ALS hastalığına yer verildi.

Barış Falay'ın canlandırdığı Selim Serez karakteri kafasından aşağı buzlu suyu dökerek Asım Şekip Kaya'ya meydan okudu.

İşte o anlardan görüntüler..

thumbnail_1411244498.jpg

İlk sezon Berkin Elvan için ekmek göndermesi yanında, ikinci sezon ile birlikte ALS mesajı verildi. Ece Yörenç ile Ali Bilgin, gündemi takip etmeye devam ediyor. :)

Ender çabuk unutuldu he. :D

Bunların haline bakıp ölmemek için her saat başı dua eder oldum. Acaba ben de öldüğümde bu kadar çabuk mu unutulucam? :(

Ayrıca Şebnemimin yaptığı gibi olmamış. :T:

Bunların haline bakıp ölmemek için her saat başı dua eder oldum. Acaba ben de öldüğümde bu kadar çabuk mu unutulucam? :(

3 ay geçti aradan çoğu insan 1 haftada kabulleniyor. Hayat kaldığı yerden devam ediyor onlar için :) Benim başıma gelse kendime gelebilir miyim bilmiyorum ama Allah korusun. :(

Güzel olmuş, zaten Medcezir de mesaj verme konusunda yavaş yavaş liderliğe oturan bir dizi. Ama bunu acıtarak değil de temiz bir şekilde yapıyorlar. Bu yüzden de takdiri hak ediyor... :)

+1

Güzel ve mantıklı olmuş :X
Geçen yıl yoldan geçen elinde bir ekmekle geçen bir çocuk için de Berkin Elvan göndermesi yapmışlardı.

Açıkcası sahne biraz yapmacıktı. Ama çok güzel düşünülmüş.Tebrikler.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy