Medcezir - Yeni Sezon Ön Tanıtımı

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,124
Puanı
1,059
10496924_263542070436276_4397454859776411831_o.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir'in yeni sezonuna ait ilk tanıtım yayınlandı!

Medcezir, yeni bölümleriyle Eylül'de Star'da!

http://www.tvyo.com/video/medcezir-yeni-sezon-tanitimi

Son düzenleme:
Bu daha çok ön tanıtım gibi olmuş. :D Cuma'yı bekliyoruz bakalım. :D

Ece Yörenç dün demişti zaten fragman cuma günü, yarın akşam küçük bir sürpriz yayınlanacak dedi. :D

Vayyyy yine gizemli bir tanıtım daha
Eb büyük fırtınalar sakin denizlerde kopar gibi olacak galiba bu da:)Harika:)

Tanıtımda pek bir şey yok. Bakalım cuma günü yayınlanacak tanıtım nasıl olacak. :)

Tıpkı bölümleri gibi çok heyecanlı olmuş. Yani diken üstünde izledim, heyecandan nabzım 120'ye çıktı. :)

Altı üstü bir tanıtım yapacaklar. Parça parça vermelerine anlam veremedim. :D

Tıpkı bölümleri gibi çok heyecanlı olmuş. Yani diken üstünde izledim, heyecandan nabzım 120'ye çıktı. :)
Evet çok heyecanlı. En azından Yalan Dünya'nın ön tanıtımlarından daha heyecanlı. Sahi, Yalan Dünya sit-com dizisiydi ve ön tanıtım çekemiyordu değil mi?

Cuma'yı bekliyoruz izleyenleri hareketlendirmek için güzel bir ön tanıtım olmuş :)

Evet çok heyecanlı. En azından Yalan Dünya'nın ön tanıtımlarından daha heyecanlı. Sahi, Yalan Dünya sit-com dizisiydi ve ön tanıtım çekemiyordu değil mi?
Evet Yalan Dünya'da heyecana yer yok, komediye yer var. İlk sezon ön tanıtım yaptılar ya yeter. :)

İyiki heyecanlı, yoksa istikrarını Yalan Dünya kadar koruyamazdı ki koruyamıyor zaten. :)

@ozgur2113 şu başlığı "Ön Tanıtım" olarak değiştirebilir misin? Belli ki buralarda çok tartışma çıkacak en azından tanıtım diye dolanmasın ortalarda.