Medcezir Hakkında Şok Gelişme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakalım nası olucak Ece-Melek diziye hareket getirecektir

Ben dizinin telif haklari alındı üzerinde oynamalar yapıldı diye sanıyordum:( Böyle yapsalarmış ya? Kendileri hikaye bulmakta zorlanan senaristler. Türk ahlak yapısına uymayan karakterleri değiştirirlerdi yapılmayan şey mi? :T:

Bence Ece-Melek yeni hikaye yazmaz. Yine The O.C'ye bakarak yazarlar çoğunlukla. :)))) Uyarlamadan başka dizi yazabildikleri yok çünkü bu ikilinin. :))))

Ece yorenc ve melek Gençoğlu benim icin yeri farkli dır diziyi daha güzel hale getirirler

Bu saatten sonra artık totali alamaz ama Ab'de rahat zirvede yer alacaktır. Tabi ilerleyen zamanlarda senaryo tuhaflaşırsa değişim olabilir reytinglerde.

Haber beğenmeyenler diziyi izlemeyen antiller kesinlikle iyi olmus artık herkez yabancı senaryoda böyleydi diyemicek

Gayet iyi olmuş :) En azından 20 Dakika ve İntikam gibi uyarlama kurbanı olmayacak :) Ece Melek ikilsin büyük iş düşüyor :) Dizi ya büyük düşüş yaşayacak ya da aynı oranlarını almaya devam edecek

Ece - Melek ikilisi son zamanlarda başarısızlıklarıyla ünlenmeye başladı ki bunun en iyi örneği Kuzey Güney. "Kuzey Güney" gibi bir diziyi 13. bölümden sonra uçurum aşağı sürükleyen mükemmel dolu senaristlerdir...

Uyarlama olarak devam etmelerini çok isterdim ama umarım bozmazlar diziyi...