Medcezir Hakkında Şok Gelişme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
285
Medcezir Hakkında Şok Gelişme!

Medcezir dizisinin gidişhatı hakkında önemli bir bilgi açıklandı.

Yeni sezonun en başarılı işlerinden olan Medcezir dizisi bildiğiniz üzere eski Abd dizisi The O.C’den uyarlanmıştı.

Açıklanan bilgiye göre dizi finale kadar The O.C’ye paralel gitmeyecek. Çünkü dizinin sadece ilk 13 bölümlük hikayesi satın alınmış. Yani 13.bölümden sonraki hikaye daha çok Ece-Melek ikilisinin insiyatifinde olacak. Böylece Amerikan uyarlamalarındaki soğukluğun önüne geçmeye çalışacak dizinin yapımcısı.

Bildiğiniz gibi İntikam dizisi uyarlama kurbanı olmuştu. Senaryonun orijinaliyle aynı olması ve soğukluğuyla tepki toplamıştı. Bakalım bu yeni gelişme Medcezir’e nasıl etki edecek?

Güzel gelişme.melek ve Ece'ye güveniyoruz zaten hemde Mira ölmemiş olur.:D

saçma bir karar olmuş bu hali bile 7 alıyor kaç bekliyorlar ki ece-melek gelirse dizi bakışma-entrika dolar diziye olumlu etki eder mi bilmem ayrıca mira zaten 76.bölümde ölecekti o bölümü büyük ihtimal bizde final yaparlardı

biraz amerikan biraz türk yapımı bakalım sonu nereye varacak

Eğer doğruysa mükemmel bir haber. Hem Mira ölmez artık büyük ihtimal hem de düşüş yaşamaz dizi. Bu arada İntikam sanki yayından kalkmış gibi yazılmış haberde. Dizinin kurban falan olduğu yok. Ab'de 6 alıyor. Dizi düşse de durumu gayet iyi. :)

saçma bir karar olmuş bu hali bile 7 alıyor kaç bekliyorlar ki ece-melek gelirse dizi bakışma-entrika dolar diziye olumlu etki eder mi bilmem ayrıca mira zaten 76.bölümde ölecekti o bölümü büyük ihtimal bizde final yaparlardı

Nasıl ya.2. sezon ölüyor denildi bize.(b)

Totelde karagülü geçemez ne yaparsa yapsın,:d sezon sonunda düşüş yaşAr ve seneye kasım gibi erken final yapar:d

Nasıl ya.2. sezon ölüyor denildi bize.(b)
orjinali 4 sezon toplam 92 bölüm sürüyor 3.sezon finalinde miranın karakteri ölünce 4.sezon çok düşyor dieğr sezonlar 25 bölüm civarı sürerken 4.seozn 16.bölümde dizi bitiriliyor :) yani bizde de 92 bölümü uyarlarlarsa mira 2.sezonun 2.yarısında ölecek ama bence bizde 76 bölüm sürer ve mira nın ölümüyle dizi biter

Gayet mantıklı. Dizinin hikayesine baktım 2.sezondan itibaren saçma bölümler gelmeye başlamış. Absürd bölümler bile varmış. Türkiye'de baya tepki toplardı.

Paralel gitmemesi doğru, tabi Ece-Melek daha iyisini yazar mı bilinmez. :)))

orjinali 4 sezon toplam 92 bölüm sürüyor 3.sezon finalinde miranın karakteri ölünce 4.sezon çok düşyor dieğr sezonlar 25 bölüm civarı sürerken 4.seozn 16.bölümde dizi bitiriliyor :) yani bizde de 92 bölümü uyarlarlarsa mira 2.sezonun 2.yarısında ölecek ama bence bizde 76 bölüm sürer ve mira nın ölümüyle dizi biter

ben 2. sezon ölüyor sandım.O zaman Ay yapım diziyi komple alsın.:(

Gayet mantıklı. Dizinin hikayesine baktım 2.sezondan itibaren saçma bölümler gelmeye başlamış. Absürd bölümler bile varmış. Türkiye'de baya tepki toplardı.

Paralel gitmemesi doğru, tabi Ece-Melek daha iyisini yazar mı bilinmez. :)))
o absürdlükler zaten atlırdı yukarıda rtük var :F

ben 2. sezon ölüyor sandım.O zaman Ay yapım diziyi komple alsın.:(
bence de :D orjinalin dışına çıkılnca ne olduğunu doktorlar ve kavak yellerinde gördük hepsi çakılıyor

o absürdlükler zaten atlırdı yukarıda rtük var :F

bence de :D orjinalin dışına çıkılnca ne olduğunu doktorlar ve kavak yellerinde gördük hepsi çakılıyor
Kavak Yelleri çakılmış haliyle beş sezon sürdü :D Senaryo olarak diyorsan, evet ikinci sezondan sonra Kabak Yelleri olmuştu artık :D

The OC çok iyi bir diziydi. Medcezir de öyle. Ama eğer Ece Melek entrikalarla dolu bir senaryo yazarsa o zaman düşüş yaşayacağını düşünüyorum.

Konudaki pompişik göndermelere dikkat. @xemrexxx :F :F

Ama doğru geçen sene ki performansından çok uzak İntikam....