İşin içinde Selim var, hapse giriyor. Haliyle böyle heyecanlı olacağını yazıyor. Kötü olmama ihtimali yok yani.
Ece Yörenç boşuna yazmaz merakla bekliyoruz yeni bölümü.
İşin içinde Selim var, hapse giriyor. Haliyle böyle heyecanlı olacağını yazıyor. Kötü olmama ihtimali yok yani.
Ece Yörenç boşuna yazmaz merakla bekliyoruz yeni bölümü.
Bence Selim'in hapse girmesi dışında başka heyecanlı olaylar da olacak ya da ben öyle umut ediyorum bilmiyorum.İşin içinde Selim var, hapse giriyor. Haliyle böyle heyecanlı olacağını yazıyor. Kötü olmama ihtimali yok yani.
Mert sinirlenecek, üzülecek. Yaman her zaman olduğu gibi soğukkanlı olacak. Mira kendi halinde. Eylül rengini belli edecek artık. Kenan, işin içindeki kim olduğunu bulmaya çalışacak. Nadir bir işler peşinde girecek. Asım Şekip Kaya açısından zor olacak. Damadı hapse giriyor sonuçta, imajı zedelenecek. Her şey olabilir ama çok fazla bir şey öne çıkmıyor. Hayırlısı.Bence Selim'in hapse girmesi dışında başka heyecanlı olaylar da olacak ya da ben öyle umut ediyorum bilmiyorum.
Valla jenerik girilirken foruma bakıyordum bilmiyorum.@Bully bu yeni kızın ismi var mıydı jenerikte hep kaçırıyorum ya?
Dün çekimi varmış haftaya görürüz heralde.Valla jenerik girilirken foruma bakıyordum bilmiyorum.
Yeni kız dediğin kimdi bu arada Amine Gülşe miDün çekimi varmış haftaya görürüz heralde.
Evet, sen ne sandın?Yeni kız dediğin kimdi bu arada Amine Gülşe mi
İlk bir emin olamadım sonra Amine Gülşe'yi kastettiğini anladım. Çok güzel kız ya görelim bir an önce.Evet, sen ne sandın?
Hangisi lo?şu kız ne zaman başrole geçecek merak ediyorum yıllardır kendini harciyi uyduruk rollerde
Ekli dosyayı görüntüle 40161
@destere @Forumdash @Bully @sürgünüm @Çiğdem- @KayıpSehir
Ustura Kemal'de izlemiştim iyi rol yapıyordu. Medcezir'de de gayet iyi belki dizi bittikten sonra başrole geçebilir.şu kız ne zaman başrole geçecek merak ediyorum yıllardır kendini harciyi uyduruk rollerde
Ekli dosyayı görüntüle 40161
@destere @Forumdash @Bully @sürgünüm @Çiğdem- @KayıpSehir
hayır ezgi bu başak başkasımedcezirde hangisi oynuyor
Başak değil mi o? Acun'un eserlerinden?
iğrenmekle haklı bence serenayın ağzı kokuyor çünkü hhahah
adamın karşısında serenay var sanki iğrenerek öpiyi @Çiğdem- ne dersin @destere ye bakar bence bu @Forumdash @sürgünüm @KayıpSehir @cookies
kıskanç bile demiyorum sana artık iyice aştıniğrenmekle haklı bence serenayın ağzı kokuyor çünkü hhahah