star da yayınlanıyor![]()
bence bu tutmamasının sebeplerinden birisi olacak
- - - Ekleme - - -
Cuma günü olur bence. Dila Hanım'da PT-2'de yayınlanır.![]()
cuma olursa çok yanlış bir karar vermiş olur star dila hanımı riske atmış olurlar bu dizide tutmaz
star da yayınlanıyor![]()
Cuma günü olur bence. Dila Hanım'da PT-2'de yayınlanır.![]()
yakup09 post: 1403127' Alıntı:ya salı ya da perşembe olucak..
görücez bakalım bu dizi tutmayacak
Neden tutmuyor? Ha pardon Kanal d'de değildi demi.))))) kreys'e laf edenlerin hepsinin ne olduğunu biliyoruz.
))))) Kanal d büyüksün aga öperim elinden.
) Star tü kaka öğğ
dipnot: Bu yorumum sana yönelik değil. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.)
orjinali bile yayından kaldırılan bir dizi türkiyenin en yetenekli oyuncusu çağatayın başrolü olduğu en önemli karakterin taner ölmez e verildiği şekilde tutat mı acepNeden tutmuyor? Ha pardon Kanal d'de değildi demi.))))) kreys'e laf edenlerin hepsinin ne olduğunu biliyoruz.
))))) Kanal d büyüksün aga öperim elinden.
) Star tü kaka öğğ
dipnot: Bu yorumum sana yönelik değil. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.)
xemrexxx post: 1403140' Alıntı:orjinali bile yayından kaldırılan bir dizi türkiyenin en yetenekli oyuncusu çağatayın başrolü olduğu en önemli karakterin taner ölmez e verildiği şekilde tutat mı acepdüz mantık kurmak yeterli
eskici post: 1403148' Alıntı:çağatay mı en yetenekli oyuncu![]()
@xemrexxx orada iğneliyor yani Çağatay'ın iyi bir oyunucu olmadığını söylüyor.çağatay mı en yetenekli oyuncu![]()
@xemrexxx orada iğneliyor yani Çağatay'ın iyi bir oyunucu olmadığını söylüyor.
@xemrexxx orada iğneliyor yani Çağatay'ın iyi bir oyunucu olmadığını söylüyor.
Anlamamış panpa açıklık getirdim. @xemrexxxxemrexxx post: 1403159' Alıntı:aynştaynın kayıp torunu bulundu 😱
HachiKo post: 1404704' Alıntı:bu diziyi çok beğendim süper kesin izliyorum reytingler de de salı olursa inşallah olur rahat gün birincisi olur
evet fragmanıEveN post: 1404705' Alıntı:
Fragmanı beğendin herhalde. Diziyi izlemeden nasıl beğendin?