"Medcezir" Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Mahoni lütfen Serenay ile ilgili hiçbir şey söyleme.

Tuba da 20 Dakika başlarken Türkiyenin en iyi ve en güzel oyuncusuydu.

Bitince hemen başka konuda Serenay Tubayı 4e katlar dedin. Kardeş bu kadar da olmaz ki? Ne çabuk satıyorsun sen insanları?

Dizinin ilk bölümünü izleyeceğim ama sırf uyarlama diye kasmaları gerekmezdi. Yaman ne yahu? :D Ryanın saçları bu kadar uzun da değildi çok kasmışlar bunlar. Böyleydi işte saçlar.

The_OC_ryan_atwood.jpg

The O.C. reytingi bir işti diye hatırlamıyorum. Bakalım nasıl olacak.

Perşembe de olabilir aslında ama orada da zor olacaktır.. İntikam KVP..

görücez bakalım bu dizi tutmayacak

Neden tutmuyor? Ha pardon Kanal d'de değildi demi. :)))))) kreys'e laf edenlerin hepsinin ne olduğunu biliyoruz. :)))))) Kanal d büyüksün aga öperim elinden. :)) Star tü kaka öğğ

dipnot: Bu yorumum sana yönelik değil. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. :))

Neden tutmuyor? Ha pardon Kanal d'de değildi demi. :)))))) kreys'e laf edenlerin hepsinin ne olduğunu biliyoruz. :)))))) Kanal d büyüksün aga öperim elinden. :)) Star tü kaka öğğ

dipnot: Bu yorumum sana yönelik değil. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. :))

anladım seni ama bu dizi kanal d de olsa tutmaz

orjinali bile yayından kaldırılan bir dizi türkiyenin en yetenekli oyuncusu çağatayın başrolü olduğu en önemli karakterin taner ölmez e verildiği şekilde tutat mı acep (b) düz mantık kurmak yeterli

xemrexxx post: 1403140' Alıntı:
orjinali bile yayından kaldırılan bir dizi türkiyenin en yetenekli oyuncusu çağatayın başrolü olduğu en önemli karakterin taner ölmez e verildiği şekilde tutat mı acep (b) düz mantık kurmak yeterli

çağatay mı en yetenekli oyuncu:kiki:

bu diziyi çok beğendim süper kesin izliyorum reytingler de de salı olursa inşallah olur rahat gün birincisi olur

HachiKo post: 1404704' Alıntı:
bu diziyi çok beğendim süper kesin izliyorum reytingler de de salı olursa inşallah olur rahat gün birincisi olur

Fragmanı beğendin herhalde. Diziyi izlemeden nasıl beğendin?