Karagül'ü totalde geçemiyordu adamların AB'lik bir şey yapmaları gerekirken totalleşmeye çalıştılar zaten Karagül totalin tüm nimetlerini kullanıyor vurulma haricinde. Her bölüm silah var ama vurulma yok.Dizi Karagül'ün karşısında Total oldu bence çok doğru tesbit.
Karagül'ü totalde geçemiyordu adamların AB'lik bir şey yapmaları gerekirken totalleşmeye çalıştılar zaten Karagül totalin tüm nimetlerini kullanıyor vurulma haricinde. Her bölüm silah var ama vurulma yok.
Karagül kendini biliyor zaten başladığı günden bu yana ağır totalliğini korudu elinde. Ama sizin Medcezir elindekine mukayyet olamadı şimdi totale girişti ama günün ağır totali Karagül bırakmaz onaKaragül'le karşılaştırılamaz bile, Karagül'ün tamamı totallik sahnelerden oluşmaktayken Medcezir'de bir elin parmaklarını geçmiyor
Oh maşallah duymadıklarımız da varmış.Bu bölüm Selim de vuruldu zaten.Bir bölüme bu kadat totallik çok fazla.
Yok mu? 😱Söyle söyle merak ettim.
Haha Karagül'de bile neredeyse vurulma yok silah çekme var ama vurulma yok.
Özlem'in kaçamak yaptığı adam.Kim vurulmuş en son Özlem dışında.
Gerçi bizim Kasım, Çağatay'dan daha iyi rol yapıyor orası ayrı.Ama insan değil mi onlar da?
AFK'da daha iyidi aslında ama burada da kendini iyice geliştirmiş.Gerçi bizim Kasım, Çağatay'dan daha iyi rol yapıyor orası ayrı.
Ben Çağatay kötü rol yapıyor demedim Eser Karabil daha iyi ondan dedim başrol olmamasına rağmen.AFK'da daha iyidi aslında ama burada da kendini iyice geliştirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?