Medcezir Dizisi Sırtını Total'e Dayadı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay gibi isimlerin paylaştığı dizi olan Medcezir'de total oyunları baş göstermeye başladı.

Zaten son 2 haftadır totali AB oranlarından yüksek gelen dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde ise dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy yani Yaman son sahnede vuruldu.

Dizinin hayranları ise Yaman'ın diziden çıkıp çıkmayacağını merak etmeye şimdiden başladı. Bilindiği üzere Çağatay Ulusoy'un Ay Yapım'ın yeni bir dizisinde olacağı konuşulmuş ve bu iddia yalanlanmıştı.

İşte dizinin totalleşen son sahnesi...

the oc da vurulmuyordu hatırladığım kadarıylar :) , sırtını bir haftalık totale yaslamış gibi bişey olmaz :) , haftaya medcezirde masa örtüsü çekme derslerine başlasın biran önce o zaman tam totale dayar :D , Örn : Karagül:F

Karagül hergün dayıyor ne olacak? :D Yine kaza var yeni bölümde. :D O göl neler yaşadı boğulmayan kalmadı orda. :D

the oc da vurulmuyordu hatırladığım kadarıylar :) , sırtını bir haftalık totale yaslamış gibi bişey olmaz :) , haftaya medcezirde masa örtüsü çekme derslerine başlasın biran önce o zaman tam totale dayar :F
Valla 2 haftadır totali AB oranından yüksek çıkıyor. Zaten senaryoda işlenecek bir şey kalmamış gibi :A Karagül çok çektirmiş anlaşılan. :A

Tam @xemrexxx'lik bir konu olmuş, @denizz19'un açmasına şaşırdım açıkçası... :A

Total'lik meselesine gelirsek eğer, zaten reytingleri düşüşe geçen her dizi bu tür yöntemlere başvuruyor, o yüzden pek şaşırmadım... :)

Tam @xemrexxx'lik bir konu olmuş, @denizz19'un açmasına şaşırdım açıkçası... :A

Total'lik meselesine gelirsek eğer, zaten reytingleri düşüşe geçen her dizi bu tür yöntemlere başvuruyor, o yüzden pek şaşırmadım... :)
Bu konu bizzat bana ait hiçbir haber sitesine ait değildir. :F

Medcezir'de zaten herkes hastaneye kaldırılmıştır.

Yaman = 3. bölüm
Mira = zaten her hafta hastanede :D
Hasan = 3. bölüm
Selim = 39. bölüm
Ender = Mefta
Asım Şekip Kaya = 2. sezon
Faruk = 1. sezon
Orkun = kolu kırıldı, bu sezon da eli kesildi
Kenan = kafasını duvara vurdu
Hale = Mirayı kaçırınca

Aklıma gelen bunlar daha da eklerim bulursam :D

Yaman = 3. bölüm
Hasan = 3. bölüm
Selim = 39. bölüm
Ender = Mefta
Faruk = 1. sezon
Hale = Mirayı kaçırınca

sudeyle sedefe bir şey olmamasına şaşırdım :F

Yaman = 3. bölüm
Hasan = 3. bölüm
Selim = 39. bölüm
Ender = Mefta
Faruk = 1. sezon
Hale = Mirayı kaçırınca

Karagül'ün neden artık AB oranlarında da fark attığı anlaşıldı :A

Yakında uçurumdan da atlarlar yanlız bunlarınki farklı olur atlarken selfie çekerler. :F Daha elit. :D