'Medcezir' Dizisi Hangi Gün Yayınlanır?

Sizce hangi gün yayınlanır?

• Pazartesi

Oy: 0 0.0%
  • Çarşamba

• Cunartesi

• Pazar

• Kullanılan toplam oy
    20

Yayınlamak istemezse verir Digitürk'e bence.
sözleşme bitene kadar öyle bi ihtimal yok hem adamlar o maçları alabilmek için dünyanın parasını veriyo ne diye d smarta versin
starın en yüksek reytingli dizisi maçın yarı reytingini bile alamaz zaten

sözleşme bitene kadar öyle bi ihtimal yok hem adamlar o maçları alabilmek için dünyanın parasını veriyo ne diye d smarta versin
starın en yüksek reytingli dizisi maçın yarı reytingini bile alamaz zaten

Digitürk maçtan kazandığı paranın bir kısmını kanala verirse olur bence. Üstelik yeni dizilerin izlendiğini varsayarak Digitürk'e verir diyorum. Mesela yayın haklarını ATV aldı , perşembe de maç var. Sence Vadi'nin saati ile oynayıp maçı yayınlar mı? Yayınlamaz tabiki de. Benimde demek istediğim eğer Medcezir dizisi iyi reyting alırsa maçı yayınlamaz diyorum

öyle bişeyin olması imkansız
paranın bi kısmı falan öyle iş mi olur
atv vadi varken niye maçların yayın hakkını alsın ki almaz ama starın öyle bi şansı yok bak vadi stardayken star maçları yayınlıyodu hep reytingleri gösterebilirim

Biliyorum o reytingleri. Neyse bekleyip göreceğiz

Cmt, pazar, pzt Acun'un günleri, salı şl maçları filan olacak ve sürekli ara vermesi gerekecek o riski almazlar bence Cuma olacaktır %95

hayret bi şey post: 1404135' Alıntı:
Eğer dizinin reytingi yüksek olursa kanal maç yayınlamaz bence. Mesela 20 Dakika başladığı reytingle devam etseydi kesinlikle saati yada günüyle oynanmazdı

Star bunun bilincinde bi kanal değil. O kadar profesyönelce düşünemez.. 6 reytingte bile devam etseydi hep kanal yine aynısını yapardı

Acun artık elini kolunu çeksin hergünden. Bu kadar aç gözlük olmaz. Haftada iki kez yayınlansa yeter.

+1

10 senedir adam ekranda yeter be kardeşim gözünü para bürümüş tek yapsana incilerin mi dökülür nedir para hırsı teeeee Acun Firar'da dan gıcığım bu adama.

- - - Ekleme - - -

Bence Total dizisi olacak gibi geldi bana. Hikaye Eve Düşen Yıldırım tarzı bir dizi Total Grubu'nda daha iyi gider.

Star bunun bilincinde bi kanal değil. O kadar profesyönelce düşünemez.. 6 reytingte bile devam etseydi hep ; kanal yine aynısını yapardı

+1842942

Star'da o kafa yok hala amatör...

- - - Ekleme - - -

Perşembeye koymazlar Vadi ham yapar.

Dizi cuma olacaktır adını feriha koydum havası yaratmaya çalışacaklar ammaaaa nanik.
))

Bence hangi gün olursa olsun iş yapacak gibi duruyor.

Ergen kızlar şimdiden Ç harfini duyduğu anda kalp çiziyor.

+1842942

Star'da o kafa yok hala amatör...

- - - Ekleme - - -

Perşembeye koymazlar Vadi ham yapar.

Dizi cuma olacaktır adını feriha koydum havası yaratmaya çalışacaklar ammaaaa nanik.
))
Star TV'yi eleştirmiş. 😱 😱

Bence Salı harici bir gün olur Perşembe'de olmaz maçlar var iki günde de karar verdim Cuma olur.

Star TV'yi eleştirmiş. 😱 😱

Bence Salı harici bir gün olur Perşembe'de olmaz maçlar var iki günde de karar verdim Cuma olur.

Ben Star tv'yi hep eleştiririm ön yargılı olmadan yorumlarımı okursan görürsün.
))

Diloş cuma olacağına göre bunun salı geleceği kesinleşti gibi.