o maçları yayınlamak zorundalar dizi erken veya geç başlar çünkü yayın hakları starda uefa kupasının
Yayınlamak istemezse verir Digitürk'e bence.
o maçları yayınlamak zorundalar dizi erken veya geç başlar çünkü yayın hakları starda uefa kupasının
sözleşme bitene kadar öyle bi ihtimal yok hem adamlar o maçları alabilmek için dünyanın parasını veriyo ne diye d smarta versin
Yayınlamak istemezse verir Digitürk'e bence.
sözleşme bitene kadar öyle bi ihtimal yok hem adamlar o maçları alabilmek için dünyanın parasını veriyo ne diye d smarta versinstarın en yüksek reytingli dizisi maçın yarı reytingini bile alamaz zaten
Digitürk maçtan kazandığı paranın bir kısmını kanala verirse olur bence. Üstelik yeni dizilerin izlendiğini varsayarak Digitürk'e verir diyorum. Mesela yayın haklarını ATV aldı , perşembe de maç var. Sence Vadi'nin saati ile oynayıp maçı yayınlar mı? Yayınlamaz tabiki de. Benimde demek istediğim eğer Medcezir dizisi iyi reyting alırsa maçı yayınlamaz diyorum![]()
takas post: 1404180' Alıntı:öyle bişeyin olması imkansızparanın bi kısmı falan öyle iş mi olur
atv vadi varken niye maçların yayın hakkını alsın ki almaz ama starın öyle bi şansı yok bak vadi stardayken star maçları yayınlıyodu hep reytingleri gösterebilirim
![]()
hayret bi şey post: 1404135' Alıntı:Eğer dizinin reytingi yüksek olursa kanal maç yayınlamaz bence. Mesela 20 Dakika başladığı reytingle devam etseydi kesinlikle saati yada günüyle oynanmazdı![]()
Acun artık elini kolunu çeksin hergünden. Bu kadar aç gözlük olmaz. Haftada iki kez yayınlansa yeter.
+1 Salı kesinlikle olmaz maçlar var Ay Yapım böyle bi şeyi kabul etmez.Cmt, pazar, pzt Acun'un günleri, salı şl maçları filan olacak ve sürekli ara vermesi gerekecek o riski almazlar bence Cuma olacaktır %95
Star bunun bilincinde bi kanal değil. O kadar profesyönelce düşünemez.. 6 reytingte bile devam etseydi hep ; kanal yine aynısını yapardı![]()
Star TV'yi eleştirmiş. 😱 😱+1842942
Star'da o kafa yok hala amatör...
- - - Ekleme - - -
Perşembeye koymazlar Vadi ham yapar.
Dizi cuma olacaktır adını feriha koydum havası yaratmaya çalışacaklar ammaaaa nanik.))
Star TV'yi eleştirmiş. 😱 😱
Bence Salı harici bir gün olur Perşembe'de olmaz maçlar var iki günde de karar verdim Cuma olur.
![]()
Demek ki denk gelmemişim.Ben Star tv'yi hep eleştiririm ön yargılı olmadan yorumlarımı okursan görürsün.))