Medcezir 9. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
afbcdn_sphotos_f_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn1_1234729_519773118100227_2031340869_n-jpg.14940

Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığıMedcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu hakkında dile getirebilirsiniz.

[URL='https://fav10.net/tags/medcezir/']Medcezir'in 9. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de![/URL]​

Merakla bekliyoruz. Mira ile Yaman romantizmi izleyeceğiz gibi ama aksiyon da katarlar inşallah bölüme. :D

Ya yuh artik ya, bu Orkun'un yalanlari hala devam ediyor. Mira'nin önüne atladim diyor birde naylon ya.. böyle sey görmedim :bağır::bağır::bağır::bağır::bağır:

Bu Tan'da tam bir ileri psikopat cikti. Daha bes dakika olmadi tanisali kac kere Mira'yi aradi. Üstüne korumalik falan taslamak. Noluyoruz :D

Bölüm çok durgun ilerliyor.. Faruk'a bak sen coştu iyice. Tan da ileride Yaman'la Mira'ya bela olacak gibi. Sapık bir karakter olmuş beklediğim gibi. :A

Bölüm gercekten cok durgun. Mira&Yaman dügün sahnesi haric pek birsey yok gibi. Faruk'da hemen firsat kolladi. Ender güzel kadin ama böyle yapmasi hic hos olmadi.

Bölüm gercekten cok durgun. Mira&Yaman dügün sahnesi haric pek birsey yok gibi. Faruk'da hemen firsat kolladi. Ender güzel kadin ama böyle yapmasi hic hos olmadi.
Şu ana kadarki en temposuz bölüm diyebilirim. Bölüm sonunda doğru öpüşme olur başka da bir numarası olmaz bu bölümün. Aksiyon istiyok biz. :X

Şu ana kadarki en temposuz bölüm diyebilirim. Bölüm sonunda doğru öpüşme olur başka da bir numarası olmaz bu bölümün. Aksiyon istiyok biz. :X

Evet :X o öpüsme olacak zaten :D bölümün hashtag'i #ilköpücük :X
Bu bölüm reytingler düsebilir diye düsünüyorum.

:T: Bölümün sonuna saklanan aksiyonları sevmem. Orkunç'un kolu da bir iyileşemedi. :F Aha Hale'yi ziyarete geldi.

1 hafta gecti aradan daha nasil iyilessin :D ama o 1 haftada neler oldu flashback olacak sanirim. Giray davalik olmus, ama disarida. Deli herif birde Yaman'i aradi.

1 hafta gecti aradan daha nasil iyilessin :D ama o 1 haftada neler oldu flashback olacak sanirim. Giray davalik olmus, ama disarida. Deli herif birde Yaman'i aradi.
Giray'a en az Orkunç kadar gıcık olmaya başladım. Kenan çıkıp bir ifadesini alsa. :X Ama Giray'ı oynayan kimse iyi rol yapıyor helal..

Forum İstatistikleri

Konular
176,263
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs