Medcezir 8.Bölüm Yorumları

O nasıl bir finaldi lan. Bu diziyi seviyorum! :D Mert vurulacak bence. :( Keşke Orkunç vurulsa. :D

Orkun ya da belki Mira bile vurulabilir. Farklı biri de olabilir. Yaman için yine kötü günler devam edecek gibi gözüküyor. :)

Yaman'ın başı beladan kurtulmayacak gibi görünüyor ya. Bence de Orkun vurulacak.

Orkun vurulursa artık Yaman, Orkun'un yaptıklarını bir kenara atabilir. :)

Orkun kolundan vuruldu ama yine Yaman'a karşı kullanacakları bir malzeme çıktı. :)

Ula goiray ulan mehmet sizin ne isiniz var orda arkadas yuruyun kendi mahallenize ya adam yeni akland zaten birakinda biraz takilsin ya yine basi belaya girdi :d bolum cok iyiydi eylul cok guzel :(

BU BÖLUMDR MINE TUGAYIN SAHNESI COK AZDI.BEN O KADIN İCİN IZLIYODUM DIZIYI.MINE TUGAYIM INSALLAH BI DAHSKI BOLUMDE COK GORULUR.asigim bu kadina ya :D

La bölümü izlemedim. Reytingler yükselmis, vurulma filan var yorumlarida okuduk :D @Arslan Bey 'in sözünü dinlemedik :D

En kisa zamanda izlemem gerek..

8.Bölümü izliyorum bu aksam. Daha tam bitmedi. Ama Mira'nin Yaman'i karsilamasi süper olmus cok sevindim.

Selim davayi kabul ederek Asim Bey'e savas acti. Sonu hayrolsun insallah. Ama Yaman bu damga'dan daha uzun süre kurtulmaz gibi geldi bana. Üstüne o davayi aldigi kadin ile Selim'in arasinda birseyler olursa hanimi ile arasi bozulursa o zaman kötü olur.

Mira & Yaman arasinda gecen diyalog süper olmus.

Mira: Yaman?
Yaman: Mira n'olur bunu yapma.
Mira: Neyi yapmiyayim?
Yaman: Kendine de yapma. Bak.. ben senin annenin herkesin gözü önünde hirsiz diye tokadladigi adamim. Insanlarin gözünde buyum ben. Önce bu degisecek.
Mira: O bir hataydi Yaman. Ögrenecek oda sucsuz oldugunu..
Yaman: Sadece bu degil ki. Ben bu güne kadar kimsenin kiz arkadasina bakmadim. Senin hayatin Orkun gibi bir naylon var ( :D ). Ilk önce onu cikar hayatindan. Sonra ben sana söylerim özledim mi özlemedim mi. Ancak o zaman.

Sanki anlamadi yani simdi Mira özledigini :D :F :kiki: :A

Offff be Yaman güzel yumruk atmis adama :D son sahne süper ötesi :D Eylül bile Orkun'a karsi Yaman'i savunmus, Orkun sustu kaldi :D öbir kadin kayit etti birde sevisme ortamini, herkese rezil oldun naylon herif :F :kiki: Ama yine herkes Yaman'i suclar..

Bu arada @Arslan Bey biz Yaman kime o bakisi atti diyorduk, hakli ciktin :D Mira'ymis baktigi :D