Leylami ? Yalnizca Leyla mi ? Ayşeminde hayati tehlikede 148 sn gösterilmişken inşallah ölmezMert'le Eylül'ün barışma sahnesi çok iyiydi ya. Spider - Mert
Asım öldü sanırım. Bu Sude yeminle senaristten torpilli ya yine dört ayak üzerine düştü. Boşanma tarihinden bir gün önce adam ölüyor yok böyle bir şey.
Orkun Leyla'yı yakaladı. Yaman'ın başını derde sokacak gibi.
Canım sen Kayıp Şehir izlemedin mi insan bir bakar Vikipedi'den
İzlemiştim ama her izlediğim oyuncuyu araştıracak değilim. Sonuçta orada ön planda birisi değildi.Canım sen Kayıp Şehir izlemedin mi insan bir bakar Vikipedi'den
Sakalı falan kesince cidden 18 yaşında duruyor ben de şaşırmıştım yaşını ilk öğrendiğimde
Ok.İzlemiştim ama her izlediğim oyuncuyu araştıracak değilim. Sonuçta orada ön planda birisi değildi.
Hazal ne kadar tatlı.
Kuzenim yazmış.Ok.
Hazal değil Hazar.
Kırdığın potlara yetişemiyorum artık.Kuzenim yazmış.
Bölüm nasıldı bu arada? (No Spoiler)
Mira'ya ölüm.Kırdığın potlara yetişemiyorum artık.
Başlarda biraz durgundu ama sonlara doğru fena açıldı. Sonu da fena bitti. Güzeldi genel olarak yani.
Finali bekliyoruz artık.
Hep mutlu, güzel bölümler izledik zaten. Finalde bombayı patlatsınlar işte ağlayak.Çok beklersin.
Olmaz Mira ölmesin diziyi mutlu bir şekilde hatırlayalım.Hep mutlu, güzel bölümler izledik zaten. Finalde bombayı patlatsınlar işte ağlayak.
Bak Aşk-ı Memnu hiç unutuluyor mu.Olmaz Mira ölmesin diziyi mutlu bir şekilde hatırlayalım.