Medcezir 71. Bölüm Yorumları

Rüya miydi harbi?

Ya o Adam kesin gelir ya icimde öyle bir his var. :D

Reklamdan sonra izleyemedim ya işim çıktı :T:

Ceren Şaşkın yazmışsın o değilmi ? ismi
Senin buldugun kiz Orkun'un sevgilisi. Iki kiz ariyorduk birini bulduk. Simdi Arya'yi da ariyoruz. :A

Rüya miydi harbi?

Ya o Adam kesin gelir ya icimde öyle bir his var. :D
Bende öyle düşünüyorum ama Yaman Selim'e farklı bir köydeyiz demişti olmayabilir de.

Bu arada Nihat Altınkaya Ay Yapım'ın kadrolu oyuncusu oldu Karadayı, Kara Para Aşk şimdi de Medcezir işsiz kalmıyor :D

Bende öyle düşünüyorum ama Yaman Selim'e farklı bir köydeyiz demişti olmayabilir de.

Bu arada Nihat Altınkaya Ay Yapım'ın kadrolu oyuncusu oldu Karadayı, Kara Para Aşk şimdi de Medcezir işsiz kalmıyor :D
Dogru gibi. Belki de Mira'nin hastaliginin ciddi oldugunu göstermeye calistilar.

Medcezir sarkisinda "ölene kadar pesindeyim" sözünü ciddi mi alsak acaba?

Fragman yayınlandığında Mira fenalaşacak ve geri dönecekler demiştim. Keşke yanılsaydım. :(

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi, belki de en iyisiydi. Tüm emeği geçenlere tebrikler.

Mira. :T :T

Her hafta olduğu gibi Beyaz Show'a geçerim. Reklam dönüşü biri haber verirse sevinirim. :)

Bırak arama. Arya'yı arayacağım diye izlediğim diziden bir fok anlamadım. :)

Sonra ararız şimdi diziyi izle. Bitmek üzere zaten. :X

Her yol mu ZeyKer'e çıkıyor. :) @Bully
Bir ZeyKer efsanesi olmak kolay değil öyle Kerem bir an olsun ihanet etmedi Zeynep'e.

Mert eğer gerçekten Olcay ile birlikte olduysa gözümdeki tüm sempatikliğini kaybeder.

Tüy ya sonlarını seyredemedim Mira'ya ne oldu hep yarım yamalak izliyorum illa birşeyler çıkıyor ya :T: