Selim sedefe abayi yakti .ssYa sedef Ile Selim arasında birsey mi var ?
@RevaN in dediği çıktı yani
Selim sedefe abayi yakti .ssYa sedef Ile Selim arasında birsey mi var ?
Nadir hapse girer bir süre kaybolur sonra Tan gibi dönebilir.
Sude'nin kaseti yayınlasa güzel olur ama.
Ya sedef Ile Selim arasında birsey mi var ?
Ya geçen gün @RevaN aklıma soktu bu bölüm de Selim sedef in elini tuttu filan Gülmeler filan yaniNe yapacan kasedi ya.
Yok artik, daha neler.
Sude zor duruma düşsün işte. Kenan yükselişe geçerken o bataklığa sürüklensin.Ne yapacan kasedi ya.
Yok artik, daha neler.
Sude, Yaman'dan yardım istedibölümün sonunda ne oldu arkadaşlar
Kasetmi kaldi ortada cd olmustur oSude zor duruma düşsün işte. Kenan yükselişe geçerken o bataklığa sürüklensin.
Zaten ortaya çıkacak o kaset kaçarı yok.
ya sedef ile selimin arasında birşey mi varSude, Yaman'dan yardım istedi
Son bölümlerde öyle bir şey hissettim gibi sanki ama umarım olmaz ya ne öyle Lale Devri'ndeki gibiya sedef ile selimin arasında birşey mi var
aynen dimi @Yakomoz-Asi yok olmaz diyor ama olucak bence , çünkü selim konusu hep gazeteci kadın ile gidemez aynı şekilde sedefte ortalıkta boş duracağını böyle bir konu olacak gibi gözüküyorSon bölümlerde öyle bir şey hissettim gibi sanki ama umarım olmaz ya ne öyle Lale Devri'ndeki gibi
Var diyirim varrrraynen dimi @Yakomoz-Asi yok olmaz diyor ama olucak bence , çünkü selim konusu hep gazeteci kadın ile gidemez aynı şekilde sedefte ortalıkta boş duracağını böyle bir konu olacak gibi gözüküyor
orjinalde böyle şeyler yok umarım olmaz
ya sedef ile selimin arasında birşey mi var
Selim&Sedef sahnesinde içim geçti ciddi ciddi.Son bölümlerde öyle bir şey hissettim gibi sanki ama umarım olmaz ya ne öyle Lale Devri'ndeki gibi
Annemle izliyorduk geçen. Selim'le Sedef olacak dedi ben de Medcezir kaliteli dizidir reyting uğruna öyle bir şey yapmazlar dedim, umarım yanılırım.Selim&Sedef sahnesinde içim geçti ciddi ciddi.
Ender'in kemikleri sızlayacak ya kadını yattığı yerde rahat bıraksınlar. Tahmin ediyorduk ama artık su yüzüne çıktı.Annemle izliyorduk geçen. Selim'le Sedef olacak dedi ben de Medcezir kaliteli dizidir reyting uğruna öyle bir şey yapmazlar dedim, umarım yanılırım.
Ndn daha once yorum yazmadinkievet izliyorum ne oldu
haklısın yazmamıştım yazarım artıkNdn daha once yorum yazmadinki
Aynen ama Ayşem 16 sn gosterildi ve reytingler düştühaklısın yazmamıştım yazarım artık
akşam bölümü beğendim ben yaman mira tatlıydı ya