Medcezir 53.Bölüm Yorumları

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı sevilen dizi Medcezir'in 53.bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

Medcezir yeni bölümüyle bu akşam 20.30'da Star TV'de!

bu akşamki bölümün etiketi: #Yaman

10846266_774836422593894_4713011875247812487_n.jpg

Etiketin güzelliğine bak. [HASHTAG]#yaman[/HASHTAG] :(

[HASHTAG]#mesireoldumukaldiminoldu[/HASHTAG] [HASHTAG]#firatinyazgisi[/HASHTAG]

[HASHTAG]#medcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#yaman[/HASHTAG] ölecek mi acaba? Bu aksam ögrenemeyecegiz. :A

Sanırım en dolu bölümlerden birisiyle karşımızda olacak. Umarım reytinglerde de kendisini belli eder artık. Geçen seneki reytinglere bekınca dizinin durumu bayağı kötü. :(

Basladi. :D

Mira bozuldu. :T:

Eylül postayi koydu hemen. :F

Yok artik. Sude fena yakalandi. O bakis ne öyle. :D Kadin kendi evinde bile rahat degil. Afedersiniz dedi birde. :F

Son düzenleme:
Bölüm gayet iyi gidiyor. :D

Baştaki kız-erkek muhabbetleri çok iyiydi. :D

Bu kızlar da zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar arkadaş olmaz böyle yani yaz aşkı denen bir şey var. :A

Cengiz'in Kenan'a bakışını beğenmedim. :T:

Kenan'ın annesi pardon dedi çıktı evden ya yok artık. :F Sude cadısı battıkça batıyor. :A

Yaman şimdilik tehlikeyi atlattı ama Sibel baş ağrıtacaktır daha. :A

Çok fena bu kızlar ya yazık oldu Burak'a. :(

Lens geldi. :D

"It's ridicolous" demek gülünc demek. Niye disariya bakarak bu cok gülünc dedi anlamadim simdi. :D

Mert cok fena posta koydu, iyi patladi. Ama hakli yani Eylül'de takmiyor arkadas. :D

Bu Uzay hep dört ayak üstünde. Tabi tek onun kiz arkadasi yok. :D

Adamlar Pavyona girdi ya. :D

Mira hastaligi anladi ama Yaman vurulunca o da unutulup gidecek gibi.

Ve [HASHTAG]#yaman[/HASHTAG] vurulur :T

Son düzenleme:
Of of of o nasıl bir finaldi öyle yemin ederim gözlerim doldu. Yaman. :T Selim'in oğlum ölüyor demesi. :(

Cengiz tam bir psikopat çıktı ya.

Geçen bölüm süperdi, bu bölüm müthişti. Medcezir her şeye rağmen şu anda ekranların en kaliteli dizisidir, net. :)

Acaba Yaman ölecek mi çok merak ediyorum. Gözüme uyku girmez şimdi benim...