Yok artik dedirtti dizinin sonu. 😱
Nadir tutuklandi ama sevinsen mi üzülsem mi bilemedim.
Leyla'ya yardim edecegini söylemistim o yardimcinin ve öyle de oldu ama cok yasamazlar.
Nadir giderken herkese ates püskürdü. Intikami insallah aksiyon katar diziye. Artik bir zahmet intikamini alsin.
Yalniz o mektubu kim koydu? Nadir'in adami mi?
Endere boşuna ender ismi koyulmamis çok ender bir karakter onsuz olmuyor işte)))Yok artık hala ender konusu geçiyor dizide [emoji33]
Bu sefer endere yazılan mektup çıktı ortaya
@beyazsoy şaka gibi gerçekten kadın dizide yok ama konu olarak var
Yarın konu açıcam bunla ilgili
aaa 😕😱Bu sahne güzeldi.
en komiğide mine tugay bunları hiç takmıyor , kadın gününü gün ediyor bunlar hala ender ender diye sayıklıyorEndere boşuna ender ismi koyulmamis çok ender bir karakter onsuz olmuyor işte)))
Haha aynen diziyi izlemiyordur bile mine tugayaaa 😕😱
en komiğide mine tugay bunları hiç takmıyor , kadın gününü gün ediyor bunlar hala ender ender diye sayıklıyor
instagram sayfasına bakHaha aynen diziyi izlemiyordur bile mine tugay
Bakiyorum zaten minem yainstagram sayfasına bak
ileriki bölümlerde nadir , sudeninin kasetlerini ortaya çıkarcak , sude çok büyük hata yaptıEnder'in mektubunun ortaya cikmasi önceden planlanmis bir seydi zaten, belliydi yani ortaya cikacagi. @Harunnn60 nede olsa Nadir'in yaptigini biliyorduk ve mektuplari aldigini da biliyorduk. Dolayisiyla o mektuplarin bir gün ortaya cikacagi da normal.
Ama o mektubu kim gönderdi asil mesele o. Nadir'in adami yapmis olmasi yüksek ama bilemiyoruz daha.
Salep değilmiş ben yeni öğreniyorum SAHLEPmişO değil de ben asıl Miranın salep'i bitir bitirmediğini merak ettim. En aksiyonlu sahnesi oydu çünkü.
Dökülsün her şey meydana.ileriki bölümlerde nadir , sudeninin kasetlerini ortaya çıkarcak , sude çok büyük hata yaptı
aynen aynenDökülsün her şey meydana.
Mine tugay çok guzel resimler paylasiyoraynen aynen
bu arada bizim çift beraber mi oldu ? 😕
nerde ben göremedimMine tugay çok guzel resimler paylasiyor
Son paylastiklarini mine tugayin resim konusuna koydum
Mine tugayin resim konusunda dur seni etiketliyimnerde ben göremedim
Rüya. Yamanın rüyası.aynen aynen
bu arada bizim çift beraber mi oldu ? 😕
şimdi bişey diyecektimde boşverRüya. Yamanın rüyası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?