Medcezir 51.Bölüm Yorumları

Super bölümdü :)
Turunç nadire oh olsun :A

Leylayla o şoför çok yakistilar :A

Yok artik dedirtti dizinin sonu. 😱
Nadir tutuklandi ama sevinsen mi üzülsem mi bilemedim. :D

Leyla'ya yardim edecegini söylemistim o yardimcinin ve öyle de oldu ama cok yasamazlar. :D

Nadir giderken herkese ates püskürdü. Intikami insallah aksiyon katar diziye. Artik bir zahmet intikamini alsin. :D

Yalniz o mektubu kim koydu? Nadir'in adami mi?

Yok artik dedirtti dizinin sonu. 😱
Nadir tutuklandi ama sevinsen mi üzülsem mi bilemedim. :D

Leyla'ya yardim edecegini söylemistim o yardimcinin ve öyle de oldu ama cok yasamazlar. :D

Nadir giderken herkese ates püskürdü. Intikami insallah aksiyon katar diziye. Artik bir zahmet intikamini alsin. :D

Yalniz o mektubu kim koydu? Nadir'in adami mi?

O adam yokmu o adam kesin o koymustur zati leylayada yan gözle bakiyor :A

Ender'in mektubunun ortaya cikmasi önceden planlanmis bir seydi zaten, belliydi yani ortaya cikacagi. @Harunnn60 nede olsa Nadir'in yaptigini biliyorduk ve mektuplari aldigini da biliyorduk. Dolayisiyla o mektuplarin bir gün ortaya cikacagi da normal. :)

Ama o mektubu kim gönderdi asil mesele o. Nadir'in adami yapmis olmasi yüksek ama bilemiyoruz daha.

Ender'in mektubunun ortaya cikmasi önceden planlanmis bir seydi zaten, belliydi yani ortaya cikacagi. @Harunnn60 nede olsa Nadir'in yaptigini biliyorduk ve mektuplari aldigini da biliyorduk. Dolayisiyla o mektuplarin bir gün ortaya cikacagi da normal. :)

Ama o mektubu kim gönderdi asil mesele o. Nadir'in adami yapmis olmasi yüksek ama bilemiyoruz daha.
ileriki bölümlerde nadir , sudeninin kasetlerini ortaya çıkarcak , sude çok büyük hata yaptı

O değil de ben asıl Miranın salep'i bitir bitirmediğini merak ettim. En aksiyonlu sahnesi oydu çünkü. :D