Arkadaş öyle bir yazıyorsunuz ki kafa karıştı.
Önce Faruk gelmedi mi Yamana uzak dur, ayrıl, Mira'nın hastalığı artmasın diye? O zamanlarda Yamanın ailesinde bir şeyler olmuştu falan.
Sonra Yaman gitme kararı aldı İzmire ve bunu Mira Amerikaya gitmeden söylemeyecekti ama ortaya çıktı. Arabada kavga ettiler, Yamanda kendinden soğutmak için 'rahat bırak artık bitti' demedi mi?
Araya tatil girdi Yaman yine aramış doğum gününde ama Mira hasta olduğu için telefonu kapatıp dağa çıktı numarası çekmedi mi? Yaman aradı Orkunla mutlu olduğunu duydu haliyle kıskandı, sinirlendi. Orkun hatta telefonu açmış madem niye geri aramadı Mira seviyordu da??
Neyse ne, hadi bunları geçtim. Döndüler. Karşılaşmada ne o havadan tavırlar sevgili(ler) yapmışız falan demekler? Yapamaz mı? Ayrıldınız oldu bitti yani? Ne bu hesap sormalar?
Hadi bunu da geçtim Yamanı Elifle gördü Elife yapmadığı, demediği söz/tavır kalmadı? Yani biz Elifi hiç sevmedik diyelim Mira'nın bu tavırlarının neresi normal? Elifin suçu ne?
Çok merhametliyim (!!) bunların hepsini es geçtim. Orkun ile iş birliği yapılır mı bu hangi akla hizmet? Yamanı onun en büyük düşmanı, her defasında bir olay olan adamla mı kıskandıracaksın? Acizlik bu. Üstüne birde ESKİ sevgilin. Ne oldu? Yamanı kıskandırmak ters tepti. Daha tavırlarına çeki düzen vereceğine uzaklaştırdı.
Elif ile tanışması tamamen tesadüf. Geri dönüyordu hatta o sahilde öpüştüğü kızı bile bırakıyordu, dönerken kızların teknesi geldi falan filan. Yaman arkadaşca davrandı. Ta ki Orkunçun pis kamera dansına kadar.
Yamanın yerine koyun kendinizi. O sahneyi gördükten sonra gururunuzu yerler altına alıp düğüne koşar mıydınız? Hadi bu bölüm çok fena kavga ettiler Mira Yamanın niye öyle soğuduğunu öğrendi. Desene doğru değil yok öyle bir şey diye? Gidip hesap sorsana Orkunça niye öyle yaptın diye? Yok.
Mira Hanımefendi hazretleri çiçek göndermiş merhametli oluyor. Hangi merhamet? Orkun ile arabanın içinde Yamanın çıkışını bekleyen merhamet mi?
Yaman tatilde arar Orkun çıkar, Mira Orkun ile iş birliği yapar kıskandırmaya çalışır. Oh ne güzel.
Evet tatilde hastaydı o yüzden mutluluk numarası çekti. Evet Orkun'un o hareketinde Mira'nın suçu yok. Mira'nın suçu gereksiz tavırları ve Orkuna kanıp iş birliği yapması.
Ha.. bu arada aklıma geldi. Mira 2. Tozludere muamelesi yaptı Yamana Annesi hapise girerken. Onu da yazalım bir kenara.
Yaman tavıra tavır koydu. Orkun ve Mert sahilde beklerken gençler geldi tekneyle, Orkun-Mira samimi görüntü falan. Bunları da unutmayalım.
Ayrıca bize Yamancı diyorsunuz eyvallah öyle diyelim hadi ama bu akşam Mira o kapıdan içeri girse bizim yine kabülümüz olurdu yani her şeye rağmen.
Elif olayı tam da zamanına denk geldi artık. Ama yakıştılar kimse kusura bakmasın. Elif saf, sıcak ve samimi.
Yalnız benim hala anlamadığım ağır kavga ettiler, 8 saat geçmedi sabahında kapının önünde tanışma resitali oldu hiç bir şey olmamış gibi, sonra bir bakıyorsun yine soğuk rüzgar devam ediyor. Ne biçim resital bu?
Fena içimi döktüm artık kusura bakmayın.
@Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @Billy Kane @-potterhead- @ozgur2113