hayret bi şey
Emekli
Sedef yüzünden kesin. Haklı olarak rolünün azalmasını sorun etmiştir bence ve senaristle tartışmışlardır.Yalnız şunu belirtmek gerek Ender pisi pisine ölmüş. Yanlış anlaşılmalar, yanlış seçilen sözler yüzünden. Yok yere intihar etmiş de diyebiliriz.
Geçenlerde @hayret bi şey diyordu sanırım senarist ile araları bozuldu ayrıldı diye. Bu yönde şüphelerim arttı açıkcası.
Ki iki bölümdür Sedef baya bir ön plana çıktı..Sedef yüzünden kesin. Haklı olarak rolünün azalmasını sorun etmiştir bence ve senaristle tartışmışlardır.
Yok artık ironiyi kısa cümlelerle yazıyorum, hiçbir ironi bu kadar uzatılamaz.@RevaN bu söylediklerinde samimisin değil mi? İroni falan yapmıyorsan iyidir.
Senden beklerim. Cümlede abartılı ifade kullandığında altında mutlaka ironi çıkıyor. Bu kez yok sanırım, iyi bari.Yok artık ironiyi kısa cümlelerle yazıyorum, hiçbir ironi bu kadar uzatılamaz.
Abartı kullanmadım ki.Senden beklerim. Cümlede abartılı ifade kullandığında altında mutlaka ironi çıkıyor. Bu kez yok sanırım, iyi bari.
Bölümün muazzam olduğunu ve Sedef'e aşık olduğunu yazman abartılıydı. Genelde böyle ifadeler kullanmıyorsun.Abartı kullanmadım ki.
22. bölümden sonra bir tek 29. bölüm bir de bu bölümü severek izledim, olsun o kadar. Eski bölümleri hatırlattı. Bu tempoda devam ederse kaybetmez beni dizi.Enderi de akladılar zaten gözüme girdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?