Medcezir 41. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölümü şimdi izledim çok iyi bir bölüm olmuş. Ender'in aklanması çok iyi olmuş.

En iyi 10 bölümden biriydi tansiyon hiç düşmedi. Eylül-Mert sahneleri harikaydı
)

Yalnız şunu belirtmek gerek Ender pisi pisine ölmüş. Yanlış anlaşılmalar, yanlış seçilen sözler yüzünden. Yok yere intihar etmiş de diyebiliriz.

Geçenlerde @hayret bi şey diyordu sanırım senarist ile araları bozuldu ayrıldı diye. Bu yönde şüphelerim arttı açıkcası.

Sedef yüzünden kesin. Haklı olarak rolünün azalmasını sorun etmiştir bence ve senaristle tartışmışlardır.

Sezonun ilk bölümünü hiç beğenmemiştim ama geçen haftaki bölüm ve dünkü bölüm güzeldi. Dünkü bölümde özerlikle Mert'in odasındaki Mert ve Eylül'ün konuşması beni çok duygulandırdı.

@Billy Kane haklıymışsın bölüm çok iyi olmuş beğendim.

İlk kez eleştirmiyorum diziyi çünkü bölüm muazzamdı gerçekten. Bu arada altını çizerek söylüyorum yeni müzikler de çok iyi.

Bölümün beni en sevindiren yanı Ender`in aklanması oldu. Ama vicdan azabını daha da arttırdılar böylelikle. Ender haksız yere ölmüş gibi oldu.

Mira ve Yaman ayrılığını saçma sebepden uzatıyorlar. Yine dedim bu adam Miranın en büyük hatasında bile öyle yapmamıştı.

Eylül ve Mertin barışmasına çok sevindim.

Sedef karakterini çok seviyorum, kadına aşığım.

@RevaN bu söylediklerinde samimisin değil mi? İroni falan yapmıyorsan iyidir.

Yok artık ironiyi kısa cümlelerle yazıyorum, hiçbir ironi bu kadar uzatılamaz.
Senden beklerim. Cümlede abartılı ifade kullandığında altında mutlaka ironi çıkıyor. Bu kez yok sanırım, iyi bari.

Senden beklerim. Cümlede abartılı ifade kullandığında altında mutlaka ironi çıkıyor. Bu kez yok sanırım, iyi bari.
Abartı kullanmadım ki.

22. bölümden sonra bir tek 29. bölüm bir de bu bölümü severek izledim, olsun o kadar. Eski bölümleri hatırlattı. Bu tempoda devam ederse kaybetmez beni dizi.
Enderi de akladılar zaten gözüme girdiler.

Bölümün muazzam olduğunu ve Sedef'e aşık olduğunu yazman abartılıydı. Genelde böyle ifadeler kullanmıyorsun.