Bende çok sevindimEnder Selim'i aldatmamış diye mutlu olan bi insanım.
Anlaşmazlık olur ayrılırsın gidenin arkasında vurmak en kolayı, bunu Gani Müjde yapmıştı Yahşi Cazibe'de hiç doğru değil.Bende çok sevindim)) acaba mine Tugay a kıyak mi gectiler acaba düşünmedim değil))
Aaa varya çok şaşırdım şuan
Dizi reklamdaYok artık ortalık toz duman oldu. 😱
Evet?Yaman, Mira'nın bir zamanlar yaptığı şeyi yapıyor ve ilerde çok pişman olacak.
Dizi reklamda
O yaşlı dede öldürmedi bence ama ona ders olsun birisi ona dur dedi artıkYaman, Mira'nın bir zamanlar yaptığı şeyi yapıyor ve ilerde çok pişman olacak.
Dizi reklamda
Dede kim ya Asım Serez'den mi bahsediyorsun?O yaşlı dede öldürmedi bence ama ona ders olsun birisi ona dur dedi artık))
Tahmin etmek zor değilSinan'ı büyük ihtimalle Turunç Nadir öldürdü ve suç, Selim'den, Asım Şekip Kaya'ya gidebilir. Olayın Kenan'la ilgisi yoksa eğer, büyük ihtimalle böyle olacak.
Evt adam yakinda kalpten gidecek bi şekilde hergün bir olay oluyorDede kim ya Asım Serez'den mi bahsediyorsun?
Varsın gitsin Asım Serez iyi birisi değil.Evt adam yakinda kalpten gidecek bi şekilde hergün bir olay oluyor
Asım öldürmedi bir kel adam var o öldürdüOf of of arkadaş bu nasıl bir bölümdü öyle ya. Harikaydı tek kelimeyle. Bu dizi şu an ekranların en kaliteli dizisidir açık ve net soluksuz izledim resmen.
Asım Şekip Kaya'nın Sinan'ı öldürdüğünü tahmin ettim öyle de oldu ve bunun hemen ortaya çıkması da süper oldu mevzuyu uzatmayacaklar gereksiz yere.
Fragmanda bizi yanılttı adamlar bölümde sürprizin bombasını yaptılar. Ece Yörenç bu sezona baya iyi hazırlanmış helal olsun.
Mert-Eylül'ün barışması süper oldu Yaman'la Mira da daha da uzaklaştılar.Yaman iyi geçirdi Orkun'a helal olsun.
Ama bölümün sonunda polisler Asım Şekip Kaya'yı Kenan'ı dövdüğü için götürdüler hemen ortaya çıkmaz cinayeti işlediği.
Öbür haftayı büyük bir merakla bekliyorum.
Sen de haklı olabilirsin bölümün etkisinden çıkamadım ne yazdığımı bilmiyorum ben valla.Asım öldürmedi bir kel adam var o öldürdü)) ben öyle düşünüyorum)
Az önce yazdım. Televizyondan izlediğim için, bölümle ilgili yorumumu yazamadım. Diğer türlü doldurmuştum yorumları.Varsın gitsin Asım Serez iyi birisi değil.
@Arslan Bey @Yakamoz-Asi [USER=87619]@Bully niye yorum yazmıyorsunuz, diziyi izlemiyormusunuz?[/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?