Medcezir 37. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Turunç Nadir ismini biliyorsunuz da, Nadir'in kim olabileceği aklınıza gelmiyor mu??:)

Bölüm beklentilerimin altında ilerliyor. Turunç Nadir sezon finalinde Yaman ve(ya) Kenan'a bir şey yapabilir. :(

Ender'le Sinan öpüşmese bari. :(

Sezon finali çok heyecanlı geçecek belli oldu. Zaten tahmin ediyordum. Telefona ilk cevap veren Yaman oldu. Yaman ölmeyeceğine göre Kenan mı ölecek acaba? :( Bence sezon finalinde bir ölüm olacak mutlaka da kim ölür bilmiyorum..

Son düzenleme:
Bu bölüm yorum yapamadım.:( Geç oldu ama neyse yapacağım ama.:X Biraz genel konuşacağım.:)

Bence de yine ortalama bir bölümdü.:( Nerde o eski ilk bölümlerdeki aksiyonlar? :( Cidden biraz sıktı dizi. Ben Uludağ tatilinden beri öyle çok hareketli bir bölüm izleyemedim.:( Maalesef buna Yaman'ın kaçırılışı da dahildi.:( O bile heyecanlı olmasına karşın bayağı ilgi çekmedi.:(

Neyse son olarak umarız hepimiz beklediğimiz bir sezon finali yaşarız. Son zamanlardaki kaybettiği enerjiyi geri yakalar.:)

Bu bölüm yorum yapamadım.:( Geç oldu ama neyse yapacağım ama.:X Biraz genel konuşacağım.:)

Bence de yine ortalama bir bölümdü.:( Nerde o eski ilk bölümlerdeki aksiyonlar? :( Cidden biraz sıktı dizi. Ben Uludağ tatilinden beri öyle çok hareketli bir bölüm izleyemedim.:( Maalesef buna Yaman'ın kaçırılışı da dahildi.:( O bile heyecanlı olmasına karşın bayağı ilgi çekmedi.:(

Neyse son olarak umarız hepimiz beklediğimiz bir sezon finali yaşarız. Son zamanlardaki kaybettiği enerjiyi geri yakalar.:)

rahatladın mı? :A