Medcezir 35. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Asım Şekip Kaya da 40'nı bırak 80'ninden sonra azmış. İçiyor mavi hapları içiyor mavi hapları hoppala bayram. :F Coşanze. :F
Adamın adlarını ve soyadının baş harflerini alırsak, orada bile fire vermiyor bu konularda. :)

Bir gün hık diye gidecek, kalp dayanmayacak. Yaşını bil değil mi? Kuru eriğe dönmüş aklı fikri hala magadişuda. :D
Hep para, hep para; sonra "hep bana, hep bana" diyor. Para olmasa; ne o gencecik kadınları bulabilecek, ne de gencecik kadınlar bunu. :D

Hep para, hep para; sonra "hep bana, hep bana" diyor. Para olmasa; ne o gencecik kadınları bulabilecek, ne de gencecik kadınlar bunu. :D
Ta dizi başlamadan O.C. izlediğim için biliyordum bu karakterin böyle olacağını. Ama doğrusu ben fragmanda Ender Sude olacak sanmıştım. Yani ilk tanıtım çıktığında Mine Tigay Sude'yi oynayacak sanmıştım. Ta o zamandan konuya yazmıştım Mine Tugay melek yüzlü birisi bu role yakışmaz demiştim, tam da bulmuşlar Şebnem müthiş yakışıyor bu role. :D

Ta dizi başlamadan O.C. izlediğim için biliyordum bu karakterin böyle olacağını. Ama doğrusu ben fragmanda Ender Sude olacak sanmıştım. Yani ilk tanıtım çıktığında Mine Tigay Sude'yi oynayacak sanmıştım. Ta o zamandan konuya yazmıştım Mine Tugay melek yüzlü birisi bu role yakışmaz demiştim, tam da bulmuşlar Şebnem müthiş yakışıyor bu role. :D
Tam da bulmuşlar rollerini. Şebnem Dönmez eskiden daha iyiydi sanki. Sanki değil aslında öyleydi. Gerçi rolüne iyi giden bir görüntüsü var. Tam bir anne görüntüsü veriyor. Karakteri (A)sude'ye, Mira ile Beren çok iyi gidiyor. Mine Tugay'ın da rolüne olan samimiyeti muazzam. İkisi de karakterine "cuk" oturmuş. Dediğin şekilde olsaydı, iyi olmazdı. :)

@Yakamoz-Asi ben sezonun basindan beri ayseli sahnelerin saniyelerini sayarim 😉 Ve bu Aysem icin bir rekor.Gecen bolum 6 saniye gozukmustu onceki bolum 86. Yani iste ben saniyeleri sayarim bu kia varsa bende varim 😉

Genel olarak sakin, ama yine de bazi kilit olaylarin oldugu bir bölüm oldu.

Basta Sude-Kenan iliskisi ortaya cikti ve akabinde Sude, Asim ile evlilik karari aldi.

Orkun-Hale baristi gibi ki beraber yattilar bile. Ada icin hayal kirikligi ve Veda oldu.

Nadir'in amaci ortaya cikti. Turan az gözükecek bu dizide, ölecek gibime geliyor. Yada Kenan veya Yaman vurulacak.

Selim-Ender kiskanclik sebebiyle bozusacaklar ve bu firsati Sinan iyi kullanacak gibi.

Selim'in ilk dakikalardaki pis gülüslerine Ender, Sinan ile toplantidayken istemeyerekte olsa ayni pis gülüsler ile karsilik verdi. :)

Bu arada dipnot gecelim Faruk-Sedef iliskisi bir adim atildi ama kocasi ortaya cikacak ki bosanmak istemedigini belirtmis.

Tabi Mira'nin hastaligi ilerlemis gibi görünüyor Tan sebebiyle.

Gecen bölüm 10 no 5 * ise bu bölüm 8.5 puan alir 10 üzerinden. Gelecek sezona hazirlik gibi olmus bölüm.

Jenerik hizli geciyor isimler, bir ayar cekilse iyi olabilir. Diger türlü güzeldi.