Adamın adlarını ve soyadının baş harflerini alırsak, orada bile fire vermiyor bu konularda.Asım Şekip Kaya da 40'nı bırak 80'ninden sonra azmış. İçiyor mavi hapları içiyor mavi hapları hoppala bayram. Coşanze.
Adamın adlarını ve soyadının baş harflerini alırsak, orada bile fire vermiyor bu konularda.Asım Şekip Kaya da 40'nı bırak 80'ninden sonra azmış. İçiyor mavi hapları içiyor mavi hapları hoppala bayram. Coşanze.
Bir gün hık diye gidecek, kalp dayanmayacak. Yaşını bil değil mi? Kuru eriğe dönmüş aklı fikri hala magadişuda.Adamın adlarını ve soyadının baş harflerini alırsak, orada bile fire vermiyor bu konularda.
Hep para, hep para; sonra "hep bana, hep bana" diyor. Para olmasa; ne o gencecik kadınları bulabilecek, ne de gencecik kadınlar bunu.Bir gün hık diye gidecek, kalp dayanmayacak. Yaşını bil değil mi? Kuru eriğe dönmüş aklı fikri hala magadişuda.
Ta dizi başlamadan O.C. izlediğim için biliyordum bu karakterin böyle olacağını. Ama doğrusu ben fragmanda Ender Sude olacak sanmıştım. Yani ilk tanıtım çıktığında Mine Tigay Sude'yi oynayacak sanmıştım. Ta o zamandan konuya yazmıştım Mine Tugay melek yüzlü birisi bu role yakışmaz demiştim, tam da bulmuşlar Şebnem müthiş yakışıyor bu role.Hep para, hep para; sonra "hep bana, hep bana" diyor. Para olmasa; ne o gencecik kadınları bulabilecek, ne de gencecik kadınlar bunu.
Kurtuluyorsun işte. Hani şu "tozludere" meselesinden itibaren sevmemeye başlamıştın.Mira gidecekmis.
Gitmeyecek kesin. Sezon Finalinde Miraya kesin bir şey olacak.Mira gidecekmis.
Kurtuluyorsun işte. Hani şu "tozludere" meselesinden itibaren sevmemeye başlamıştın.
Gitmeyecek kesin. Sezon Finalinde Miraya kesin bir şey olacak.
Bölüm süresi kesin 2 saati aştı. Yoksa 23.50'de bitmezdi. 😱
Reklam her saat başı 15 dakika olur. Her zaman 23.30 gibi biterdi kesin 2 saati geçti süresi.Cok reklam verdiler Eurostarda. Habire reklam vardi.
Tam da bulmuşlar rollerini. Şebnem Dönmez eskiden daha iyiydi sanki. Sanki değil aslında öyleydi. Gerçi rolüne iyi giden bir görüntüsü var. Tam bir anne görüntüsü veriyor. Karakteri (A)sude'ye, Mira ile Beren çok iyi gidiyor. Mine Tugay'ın da rolüne olan samimiyeti muazzam. İkisi de karakterine "cuk" oturmuş. Dediğin şekilde olsaydı, iyi olmazdı.Ta dizi başlamadan O.C. izlediğim için biliyordum bu karakterin böyle olacağını. Ama doğrusu ben fragmanda Ender Sude olacak sanmıştım. Yani ilk tanıtım çıktığında Mine Tigay Sude'yi oynayacak sanmıştım. Ta o zamandan konuya yazmıştım Mine Tugay melek yüzlü birisi bu role yakışmaz demiştim, tam da bulmuşlar Şebnem müthiş yakışıyor bu role.