Medcezir 34.Bölüm Yorumları

Harika bir bölümdü ama dizinin sonu her ne kadar süper heyecan olsa da basit yapilmis maalesef. Polislerin etrafini sardigi bir tekneye elini kolunu sallaya sallaya Mira'yi gectim Kenan bile girdi nerdeyse. Üstüne Tan'in vurulma ani zamanlama problemi var, iyi yansitilmadi.

Mira'yi göndermeyelim diye tutusan herkes, o sahne cok fazla uzatildi.

Bunlar yani sira enfes bir bölümdü. Diken üstünde izledik. Bence son sahneyi gelecek haftaya biraksalardi reyting tavan yapardi.

Miss Turkey kizlari ve Mertin rüyasi süperdi.

Bu iki soruya cevap veren olmadi;

Nadirin adaminin iki elinde eldiven var miydi yoksa bir eli ile ölen adamin ceketini mi elledi?!
O Miss Turkey davetiyesini getiren Ece Yörenc miydi yoksa yaniliyor muyum?

"Yaman ölcek" temalı bölümde miss turkey göstermek yakışmadı.
Hacı ben ona Ece Yörenç'in oyanayıp oynamadığına dikkat etmedim o ara internetim sürekli kopuyordu.

Sezonun en hareketli, en iyi bölümlerden birisiydi. Bu bölümü çok beğendim.

Yaman'ın planı ters tepti, kendi üzerine işledi. Tan'ı etkisiz hale getirecekken, aksine kendisi etkisiz hale geldi. Tan aslında akıllı delilerdendi. Bütün planlarını yapmış, ona göre harekete geçmişti. Yaman'ın yokluğunu geç olsa bile farkettiler. Tan için yapılan bütün hazırlıklar boşa gitti.

Karakterlerdeki duygu değişimi o kadar çok olmadı. Mira dışında neredeyse hepsi soğukkanlıydı. Bir de Nevin vardı soğukkanlı olmayan. Diğerleri hep soğukkanlıydı. Mira ile Nevin'in soğukkanlı olamaması da çok normâl. Biri sevgili; diğeri anne.

Yaman'ın annesi Nevin, sandalyeyi düşürerek zar zor kendini belli etti ve Yaman'ın kaçırıldığını duyurdu. Ondan sonra gerilim üstüne gerilim başladı.

Diğer yandan Turunç Nadir faktörü de ön plana çıkmaya başladı iyice. Karanlık yüzünü iyice göstermeye başladı. İlk başta Nevin'i, daha sonra Kenan ile Yaman'ı ziyaret edecek gibi gözüküyor. Daha sonra sıra Turan'a dahi gelebilir. Bir kere Hasan'a yüzünü gösterdi.

Gerim gerim gerilirken Mert'in o eğlence sahneleri araya girince, insan gerildiğine pişman oluyor. Miss Turkey reklamını yapmaları iyiydi ama böylesine bir bölümde yapmaları biraz ilginç oldu. Çok renkli bir sahneydi orası ayrı. Bir anda gerilimden çıktık. Bunu sırf Mira için yaptılar ama sonuça Mert'in de hoşuna gitti.

Özellikle son sahne çok iyiydi. Yaman, Mira'nın büyük katkılarıyla kurtuldu. Yaman, Mira'yı 12. Bölümde kurtarmıştı. Bu kez Mira, Yaman'ı 34. Bölümde kurtarmış oldu. Her ikisi de zekasını kullanarak birbirlerini buldular.

Son sahnede Mira, Tan için o son hamleyi yapmasa daha iyiydi. Tan defalarca kurşun sıkıldı ve öldü. Yaman'ı öldürecekti ama kendisi öldü. En azından o son istediğini aldı. Mira stres doluydu

Yaman ile Mira artık normâl hayatına geri dönecek. Kendilerine daha başka engeller çıkacak mutlaka. Sonuç olarak artık büyük bir tehlike atlattılar.

Bu bölümün yıldızı başarılı performansıyla Serenay Sarıkaya. Kendisini büyük tebrik etmek lazım. Bir de Saim Karakale'yi başarılı bir psikopat tiplemesiyle karakterine yön verdiği için ayrıca tebrik etmek lazım ve başarılar dilemek lazım.