Hayır çok iyi oldu bence.Çünkü konu fazla uzayınca sıkıcılaşıyor.Bu olayı birkaç bölüm daha sürdürebilirlerdi bence.
Serenay Sarıkaya'nın oyunculuğu çok iyi.Resmen dizinin içinde gibi hissettim kendimi,Mira aynen gerçekten sevgilisi kaçırılmış gibi hissettirdi bana
Bu bölüm hem çok heyecanlı hemde çok ağlatıcıydı,yarın Ab'de 9-10 bekliyorum.Serenay Sarıkaya'nın oyunculuğu çok iyi.
Durgun bölümlerden iyi olurdu yineHayır çok iyi oldu bence.Çünkü konu fazla uzayınca sıkıcılaşıyor.
Evet A\B'de en az 9+ reyting alacaktır. Ben bölümün son 1 saatini izleyebildim.Bölümün başları nasıldı?Bu bölüm hem çok heyecanlı hemde çok ağlatıcıydı,yarın Ab'de 9-10 bekliyorum.
Almazsa tns'nin ayıbı artık. Bu bölümle Karagül'e zirveyi kaybedersek gerçekten üzülürüm.Bu bölüm hem çok heyecanlı hemde çok ağlatıcıydı,yarın Ab'de 9-10 bekliyorum.
@Bully'de şahit ilk başlarda ki tempoda çok yüksekti kusursuz bir bölüm oldu eski yüksek rakamlarımıza dönebiliriz.Evet A\B'de en az 9+ reyting alacaktır. Ben bölümün son 1 saatini izleyebildim.Bölümün başları nasıldı?
İnşallah.Geçen hafta geçmişti bu hafta da geçecektir.
Allah'tan Yaman ve Mira'ya bişey olmadı!..Tan mevzusunun bu kadar çabuk kapanacağını zannetmiyordum. Öyle bir bölümdüki, hiç unutulmayacak bir bölüm oldu. Güldük, gerildik, üzüldük bütün duyguları aynı anda yaşadık.