Medcezir 34.Bölüm Yorumları

Tan gibi kendinden vazgeçicek kadar seven var midir acaba?

Mükemmel bir bölümdü. Yani uzun zamandır beklenen bölümdü. Aslında heyecanı getiren Yaman'ın annesi oldu. Onla birlikte Turunç Nadir de işe başlayacak. Bence Yaman'ın annesi geri İstanbul'a gelsin. :X

Her şeye rağmen seni hiç unutmayacağız [HASHTAG]#Tan[/HASHTAG]. [HASHTAG]#SaimKarakale[/HASHTAG] [HASHTAG]#Medcezir[/HASHTAG] tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. :)

Resmen dizinin içinde gibi hissettim kendimi,Mira gerçekten sevgilisi kaçırılmış gibi hissettirdi bana :)

Ne sacmaymis bu dizi ya ))) son final kısmında toygar dayamış gerilim müziğini bakayım dedim. Gulmekten öldüm. saçmal sapan diyaloglar falan filan. bir ara kötü çocuk cagtayin bandını çözdü niye çözdü anlamadım sanırım senaristler cagtaya söz yazmış ))) sonra çocuğun istegi çok komik ya ))) , adam kızı opuyordu niye polisler vurdular başbakan öpüşmeyi mi yasakladi da polisler opusenenleri vuruyor ))))) ben gülmekten yıkıldım yazanlardan Allah razı olsun )))

Bu bölümde bir sürü duyguyu bir arada yaşadım. Tek kelimeyle muazzam bir bölümdü. Ekranın en kaliteli dizilerindne birinin [HASHTAG]#Medcezir[/HASHTAG] olduğunu tekrardan hatırlamış olduk böylelikle bu bölümle. :)

Tan mevzusunu kapattılar yeni sayfa Nadir için açılmış oldu. Bakalım o neler yapacak.:)

Tan mevzusunun bu kadar çabuk kapanacağını zannetmiyordum. Öyle bir bölümdüki, hiç unutulmayacak bir bölüm oldu. Güldük, gerildik, üzüldük bütün duyguları aynı anda yaşadık.

Mira ve Yaman Aşkı herşeyi yıktı geçti bence bu bölümde, Gerçek bir aşk anca bu kadar güzel anlatılabilirdi..
İki sevgili de silahın önüne attılar kendilerini.:)

Umarım böyle heyecanlı bölümlerden sonra yeniden durgun bölümler başlamaz.

Oley be.Tan öldu.Ama insallah dizinin heyecani gitmez.Hadi be Turunc Nadir goster kendini hadi :) Insallah turunc nadirde boyle tan gibi planlar yapmistir.
:ok: Bölum superdi super :oley: