Medcezir 34.Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
afbcdn_sphotos_f_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn1_1234729_519773118100227_2031340869_n-jpg.14940

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay ve Mine Tugay gibi ünlü isimlerin yer aldığı, Star TV'nin sevilen gençlik dizisi Medcezir'in 34.Bölüm yorumlarını buradan yapabilirsiniz...​

Merakla bekliyoruz. Soluksuz izleyeceğimiz bir bölüm olacak Tan saolsun. :)

Son zamanların en heyecanlı bölümü bekliyor bizi.:) Umarım geçen seferki gibi buruk bir heyecan olmaz.:D

Ruh hastası Tan aşktan kafayı yemiş,Bıraksana Yaman'la Mira'nın peşini rahat eylensinler sende git Hale'yle sevgili ol oda ruh hastası sen ruh hastası gül gibi anlaşırsınız.:)

Yaman'ı kurtarabilmek için herkes seferber olacak. Böylece durgun bir bölüm izlememiz zor olacak gibi. Son haftalarda çok iyi gidiyor dizimiz nazar değmesin. :) [HASHTAG]#Medcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG]

Sezon finaline 5 bölüm kalmış, artık bizi dahada heyecanlı ve hareketli bölümler bekler. :Z

#medcezir [HASHTAG]#startv[/HASHTAG] 'e dakikalar kala [HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG]

Twitter'daki bazi tweetlerim;

[HASHTAG]#Medcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG] @cagatayulusoyy @SrnySrkyResmi @hazarerguclu @bfalay @tnrolmez @Minetugay @murataygen @pinartuncegil @MetinAkdulger

Medcezir dizisinde @bfalay ve @Minetugay 'i cok ama cok begeniyorum. Ezel dizisinde "Kerpeten Ali"yi de cok begenmistim. :) [HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG]

"Eylül" karakteri bazen burnu havada olsa da aslinda özünde cok samimi ve sicak birisi olmasindan dolayi seviyorum @hazarerguclu [HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG]

Aslinda hepimizin icinde bir Mert Serez'lik var ama onun kadar iyi yansitamiyoruz. @tnrolmez [HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG] dizimizin nese kaynagi.

Bakalim bu aksam Ada, Mira'yi daha da sinirlendirebilecek mi? @ozgegurell [HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG] [HASHTAG]#medcezir[/HASHTAG]

Sezon finaline 5 bölüm kalmış, artık bizi dahada heyecanlı ve hareketli bölümler bekler. :Z
Kesin bilgi mi? :D

Abi bölüm çok iyi ya nasıl bir başlangıçtı öyle bu tempo devam ederse bu bölüm tadından yenmez. :D [HASHTAG]#Medcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG]

[HASHTAG]#EnHitYalanlar[/HASHTAG]
#CumanınBereketiyleHerkesBuTagda
#BenimSizeÖnerim
[HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG]
#YağmurYağdığıZamanBen
Uğur Uçar
Sakin Ol Şampiyon
VurduğunGolOlsun BaşarılarŞampiyonFENERBAHÇE
SanaOlanAşkımızın TarifiYokBEŞİKTAŞ

[HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG] tagı TT oldu.

[HASHTAG]#EnHitYalanlar[/HASHTAG]
#CumanınBereketiyleHerkesBuTagda
#BenimSizeÖnerim
[HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG]
#YağmurYağdığıZamanBen
Uğur Uçar
Sakin Ol Şampiyon
VurduğunGolOlsun BaşarılarŞampiyonFENERBAHÇE
SanaOlanAşkımızın TarifiYokBEŞİKTAŞ

[HASHTAG]#yamanicin[/HASHTAG] tagı TT oldu.

Twitter konusunu actim. :D oraya da eklersin.

Mira çok ağlatacak anlaşılan bu akşam,Sualtında aşkın dansı,ne çok hatıra var geride :)

Yalan Dünyanın reklamında açtım yine 15 dakikadır "Koy Ver Gitsin" Şarkısını çalıyordu. Elidor reklamı yapacağız diye ne yapacaklarını şaşırdılar...

Not: Köfte gibi kızar, biber gibi patla Medcezir, düzenini değiştirmiş, Yalan Dünya ile aynı anda girdi reklama. Karagül kaç kez yalnız kalacak?