Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında dile getirebilirsiniz.
Medcezir'in 30. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!
O son sahneler neydi öyle. 😱 Biz Kenan'a kalacak diye beklerken Selim'e kaldı vay be. Asım Şekip Kaya'yı cidden sevmeye başladım. Sonunda Ada'nın babası olduğunu hatırladı. Tabii Mert hatırlattı ona. Kızının gönlünü alıp partiye onunla gelmesi çok güzel bir hareketti ve herkeste şok etkisi yarattı. Son 2-3 bölümdür diziye ciddi hareket geldi ve dizi çok güzelleşti. İlk bölümlerdeki tadı yavaş yavaş almaya başladım umarım böyle devam eder.Selim'in müvekkilinin ölmesi, bütün rotayı değiştirdi. Bu arazi yüzünden her şey sarpa sardı. Müvekkili öldüren kişi, kişinin ailesiymiş oysa ki. Selim çok üzüldü müvekkilinin ölmemesi ve adaletsizliği görünce daha da sinirleniyor ve daha da hırslanıyor. Tehditler Giray cephesinden ama Kenan'a kalacak gibi gözüküyor. Bir de şimdi müvekkilin öldürülmesi var. Onu bulmak biraz zaman alacak.
Uzun zamandır izlediğimiz en iyi bölümlerden biriydi. Asım Şekip Kaya'nın Ada'ya sahip çıkması çok iyiydi ve Mert'in sahip çıktığını göstermesi. Buna Selim'in tutuklanması gölge düşürdü. Çok inceden bir ayrıntı vardı aslında. Hani Yaman ile Mert araba yıkıyordu. O sahnede Yaman, arabanın içinde eldiven görmüştü. Siyah bir eldivendi. O eldivenin işlenen suçla bağlantılı olabileceğini düşünüyorum. Gerçi olsa da artık bir faydası olmaz. Yaman eldiveni de yıkadı.O son sahneler neydi öyle. 😱 Biz Kenan'a kalacak diye beklerken Selim'e kaldı vay be. Asım Şekip Kaya'yı cidden sevmeye başladım. Sonunda Ada'nın babası olduğunu hatırladı. Tabii Mert hatırlattı ona. Kızının gönlünü alıp partiye onunla gelmesi çok güzel bir hareketti ve herkeste şok etkisi yarattı. Son 2-3 bölümdür diziye ciddi hareket geldi ve dizi çok güzelleşti. İlk bölümlerdeki tadı yavaş yavaş almaya başladım umarım böyle devam eder. .
Benim de dikkatimi çekti o eldiven. İnce bir detay olarak izleyicinin gözüne sokuldu zaten. Bundan sonra Selim ve Serezleri zor günler bekliyor diyebiliriz. Selim'in kolay kolay bu beladan kurtulabileceğini düşünmüyorum açıkçası.Uzun zamandır izlediğimiz en iyi bölümlerden biriydi. Asım Şekip Kaya'nın Ada'ya sahip çıkması çok iyiydi ve Mert'in sahip çıktığını göstermesi. Buna Selim'in tutuklanması gölge düşürdü. Çok inceden bir ayrıntı vardı aslında. Hani Yaman ile Mert araba yıkıyordu. O sahnede Yaman, arabanın içinde eldiven görmüştü. Siyah bir eldivendi. O eldivenin işlenen suçla bağlantılı olabileceğini düşünüyorum. Gerçi olsa da artık bir faydası olmaz. Yaman eldiveni de yıkadı.
Kenan'a yükleneceklerini düşünüyordum da, bu hiç olmadı. Hem Sude cephesinden, hem de Selim cephesinden darbeyi yiyeceğini düşünüyordum, ki hiçbiri olmadı. Bu bölümden sonra dedektiflik başlar. Polisiye işler devreye girecek.Benim de dikkatimi çekti o eldiven. İnce bir detay olarak izleyicinin gözüne sokuldu zaten. Bundan sonra Selim ve Serezleri zor günler bekliyor diyebiliriz. Selim'in kolay kolay bu beladan kurtulabileceğini düşünmüyorum açıkçası.
Kenan da paçayı yırtmış sayılmaz gerçi. Hasan ve Giray kendisi için büyük tehlike hala. Selim de şüphelenmiş olabilir kendisinden. Polisiye işlerin devreye girmesi iyi nerde hareket orda bereket. Mert o keskin polisiye zekasıyla babasını kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Sonuçta Orkun'un Yaman'a attığı iftirayı da o çözmüştü.Kenan'a yükleneceklerini düşünüyordum da, bu hiç olmadı. Hem Sude cephesinden, hem de Selim cephesinden darbeyi yiyeceğini düşünüyordum, ki hiçbiri olmadı. Bu bölümden sonra dedektiflik başlar. Polisiye işler devreye girecek.
Giray hiç bulandırmayacaktı Kenan'ın işlerini. Hep Ayşe yüzünden oldu bunlar. Selim şikayet etti, Selim davacı oldu, daha sonra müvekkili öldürüldü. Derken büyüdü gitti olaylar ve Selim tutuklandı. Çok derin mevzular var. Başarılı bir avukatın tutuklanışını seyrettik.Kenan da paçayı yırtmış sayılmaz gerçi. Hasan ve Giray kendisi için büyük tehlike hala. Selim de şüphelenmiş olabilir kendisinden. Polisiye işlerin devreye girmesi iyi nerde hareket orda bereket. Mert o keskin polisiye zekasıyla babasını kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Sonuçta Orkun'un Yaman'a attığı iftirayı da o çözmüştü.
Giray dizinin en kötü, en güvenilmeyecek karakterlerinden biri gerçekten. Kenan Giray'a güvenerek büyük hata etti. Tabii Kenan da güvenilecek bir karakter değil. Olan zavallı masum Selim'e oldu. Avukat Selim'in iyi bir avukata ihtiyacı olacak gibi.Giray hiç bulandırmayacaktı Kenan'ın işlerini. Hep Ayşe yüzünden oldu bunlar. Selim şikayet etti, Selim davacı oldu, daha sonra müvekkili öldürüldü. Derken büyüdü gitti olaylar ve Selim tutuklandı. Çok derin mevzular var. Başarılı bir avukatın tutuklanışını seyrettik.
Giray dizinin en kötü, en güvenilmeyecek karakterlerinden biri gerçekten. Kenan Giray'a güvenerek büyük hata etti. Tabii Kenan da güvenilecek bir karakter değil. Olan zavallı masum Selim'e oldu. Avukat Selim'in iyi bir avukata ihtiyacı olacak gibi.
Giray konusunda katılıyorum ben de yazacaktım zaten "yılanın başını küçükken ezmek lazım" diye. O yılan da Giray oluyor. Kadının konuşması reklam dönüşüne denk gelmişti sanırım Nadir diyişini kaçırdım. Ama Turunç Nadir'in ne alakası olur bu işle bilmiyorum kestirmek de güç dizide olaylar iyice sarpa sarmaya başladı hadi hayırlısı. Dizide hareket artınca konuşacak çok şey olmaya başladı. Senarist bölümü çok güzel kurgulamış son zamanların en güzel bölümüydü. Durgun geçmesini beklerken yanıldım.Kenan, hapisteyken Giray'ın başını ezmeliydi. O zaman Yaman'a kızıp, bütün her şeyi bir kenara bırakmaya karar vermişti. Olan her şey Selim'e oldu ve açılışa da gölge düştü, aynı zamanda da Ada'nın gelmesine de gölge düşürdü. Mâlum suçlu belli. Suçlu kişi, müvekkilinin ailesi. Ailesi uzlaşmaya ikna etmeye çalışmıştı ama Selim yanaşmamıştı. Müvekkil de mâlum Selim'e uymuştu. Aileden biri hani şu kadın olan birisine arayıp, "Nadir" demişti. Bu Nadir acaba, hani şu Turunç Nadir olabilir mi? Turunç Nadir'i en baştan biliyoruz zaten. En baştan beri fazlasıyla duyduk ismini. Paralar, cinayetler vs. vs. tam anlamıyla kötü adam. Bazı isimlerce korkulu rüya. Mesela Hasan'ın korkulu rüyası. Bir de Turunç Nadir çıkacak başımıza belli oldu. Hasan'la karşılaşmasın mesela ya da Yaman ile Kenan'ın babası Turan Koper.
En son kısımdaydı sanırım. O kadar karışık ki, yerlerini hatırlayamıyorum bazen. Kadın "Nadir" dedi resmen. Bu kadar profesyonelce bir cinayeti herkes işleyemez. Turunç Nadir de mâlum bu konuda çok tecrübeli. Onun olma olasılığı çok yüksek. Yalnız senarit değil, senaristler. Ben Ece Yörenç'i senaristler arasında da görmedim bölüm başlarken yazılarda.Giray konusunda katılıyorum ben de yazacaktım zaten "yılanın başını küçükken ezmek lazım" diye. O yılan da Giray oluyor. Kadının konuşması reklam dönüşüne denk gelmişti sanırım Nadir diyişini kaçırdım. Ama Turunç Nadir'in ne alakası olur bu işle bilmiyorum kestirmek de güç dizide olaylar iyice sarpa sarmaya başladı hadi hayırlısı. Dizide hareket artınca konuşacak çok şey olmaya başladı. Senarist bölümü çok güzel kurgulamış son zamanların en güzel bölümüydü. Durgun geçmesini beklerken yanıldım.