Medcezir 30. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha 29.bölümü izlemedim vakit bulup izlemem lazım Cuma'ya kadar.

Demek ekipten sen eksiksin diye o bölüm, çok fazla yorum olmadı.
Ne sandın? 😎 Sevdiğim dizi ve programları uzun uzun yorumlamayı çok severim bu yüzden yorum konularını coştururum ama eşlik edenlerin de olması lazım tabii.

Fragman idare eder. Kenan tam olarak pislige düstü diyebiliriz. Ankesörlü telefon ile Kenan aradi diyecekler zaten belliydi gecen bölümden. Problem sadece Kenan aramadigini ispat etmek icin Sude ile birlikte oldugunu söyleyemeyecek cünkü Sude buna izin vermeyecek. Olan Kenan'a olacak ve evden ayrilmak zorunda kalacaktir ki Yaman, Sude ile olan durumu gördü ve destegini az da olsa cekecektir.

Faruk Leyla'yi o halde görmesi ilginc olacak. Leyla sanirim o diger genc oglan ile gezintiye cikmis (ismi neydi ya
). Yani zengin kesimden ayrilmayacak bir adim atiyor.

Mira, annesinin nesi oldugunu ögrenmek icin cabalarken sanirim Yaman ile bozusacak gibi.

Ne sandın? 😎 Sevdiğim dizi ve programları uzun uzun yorumlamayı çok severim bu yüzden yorum konularını coştururum ama eşlik edenlerin de olması lazım tabii.
Ben ya da @Yakamoz-Asi'nin olması da yetmiyor ki. İşin içinde @sürgünüm de olması lazım mesela, sen de olman lazım. Bu dörtlü meydana geldiğinde, Medcezir'in yorum konusu uçuyor

Ben ya da @Yakamoz-Asi'nin olması da yetmiyor ki. İşin içinde @sürgünüm de olması lazım mesela, sen de olman lazım. Bu dörtlü meydana geldiğinde, Medcezir'in yorum konusu uçuyor
Ben diziyi eskisi gibi izleyemiyorum yoksa Yerli veya Yabancı dizi izleyip yorumlamak en sevdiğim şey.

Hatta foruma bunun için girdiğimi söylemeliyim.

Bu etkenlerin dörtlünün yanında bölümün güzel de olması lazım tabii. Neyse ben hazırım yarın için gerekirse herkesle tartışmaya girip konuyu coşturmayı düşünüyorum.