Demek ekipten sen eksiksin diye o bölüm, çok fazla yorum olmadı.Daha 29.bölümü izlemedim vakit bulup izlemem lazım Cuma'ya kadar.
Ne sandın? 😎 Sevdiğim dizi ve programları uzun uzun yorumlamayı çok severim bu yüzden yorum konularını coştururum ama eşlik edenlerin de olması lazım tabii.Demek ekipten sen eksiksin diye o bölüm, çok fazla yorum olmadı.
Ben ya da @Yakamoz-Asi'nin olması da yetmiyor ki. İşin içinde @sürgünüm de olması lazım mesela, sen de olman lazım. Bu dörtlü meydana geldiğinde, Medcezir'in yorum konusu uçuyorNe sandın? 😎 Sevdiğim dizi ve programları uzun uzun yorumlamayı çok severim bu yüzden yorum konularını coştururum ama eşlik edenlerin de olması lazım tabii.
Ben diziyi eskisi gibi izleyemiyorum yoksa Yerli veya Yabancı dizi izleyip yorumlamak en sevdiğim şey.Ben ya da @Yakamoz-Asi'nin olması da yetmiyor ki. İşin içinde @sürgünüm de olması lazım mesela, sen de olman lazım. Bu dörtlü meydana geldiğinde, Medcezir'in yorum konusu uçuyor
Bu etkenlerin dörtlünün yanında bölümün güzel de olması lazım tabii. Neyse ben hazırım yarın için gerekirse herkesle tartışmaya girip konuyu coşturmayı düşünüyorum.Ben ya da @Yakamoz-Asi'nin olması da yetmiyor ki. İşin içinde @sürgünüm de olması lazım mesela, sen de olman lazım. Bu dörtlü meydana geldiğinde, Medcezir'in yorum konusu uçuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?