Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında dile getirebilirsiniz.
Medcezir'in 29. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!
Yüzük değil küpedir küpe.Bölümü izleme fırsatı bulabildim sonunda. Güzel bölümdü güzel son sahne neydi öyle? 😱 İşte bana bu sahnelerle gelin. Dizide böyle "vay arkadaş ya" diyebileceğimiz sahneler daha çok olmalı.
Bölümün başında Mira cidden baya sinirlendi Yaman'a hakkı da vardı ama fazla abarttı. Yaman gönlünü aldı zaten. Ama bu Mira akıllanmayacak. Sonra da Leyla'yı kıskanmadığını göstermek için Yaman'ın hoşuna gitmeyecek bir hareket yaptı. Yaman'a yalvarmaları komikti.
Kenan melunu meğersem oyun oynamış Selim'e ama ateşle oynadığının farkında değil. Hasan ve Giray başını yakacaklar onun ki hak etti de zaten.
Ada ciddi ciddi Londra'ya gitti.Geri döner umarım.
Yaman Tan'ın dışarda bir adamı olduğunu anladı. Yakında Kadir'i yakalayacaklardır Selim'le birlikte..
Eylül kardeşinin cinsiyetini öğrenince çok duygulandı. Sonuçta abla olacak. Gamze ile aralarını düzeltmeye başlamasına çok sevindim.![]()
Asım Şekip Kaya'yı dizinin başında beri ilk kez takdir ettim.Yüzüğü Sude'ye değil Bade'ye verdi helal olsun.
Ee Sudecim huylu huyundan vazgeçmez. Karşındaki adam "Bay Aşk".
Ve gelelim bölümün ve son bölümlerin en bomba sahnesine!Gerçi Sude restauranta gelince Kenan'la aralarında bir şey geçeceğini hissettim ama öpüşmelerini görünce şok geçirdim yani.
Kenan da hiçbir fırsatı kaçırmıyor kadının hayal kırıklığından yararlandı resmen.
Tabii Yaman ikisini gördü ki Kenan'a çok kızacak. Kenan'ı çok zor zamanlar bekliyor çok..