Medcezir 29. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
afbcdn_sphotos_f_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn1_1234729_519773118100227_2031340869_n-jpg.14940

Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında dile getirebilirsiniz.

Medcezir'in 29. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!​

İlk 45 dakika iyi geçti. Tempolu ilerledi dizi, okula geri döndüler artık Mert, Eylül ve Tuçe arasında baya gelgitler olacak bence. :X

Mira'nın, Toygar Işıklı'nın 'Söz Our' şarkısını piyanoyla çaldığı sahne çok iyiydi özellikle. Başladığı an itibariyle şarkıyı çözdüm ve müziğe sözlerle birlikte eşlik ettim. Toygar Işıklı'nın çok sevdiğim şarkılarından. :)

Huu harika bir bolum izledik simdiye dek. Sude'ye bu yapilir mi ama bu!! Hele ki o kemcuk Bade'yle:FDizide en sevdigim karakter Sedef dobra olmasina oyle ama o kadar nerede nasil davranilmasi gerektigini biliyor ki tam asik olunasi kadin :D Leyla yine geldi bide bi dusmedi yakamizdan. Eylul'un bu bolumdeki olgun davranislari da cok hostu ayrica Gamze tam melek gibi kadin yani.​

Kenan ile Sude? Aslında Kenan'ın bu tavırlarından böyle bir tablo çıkacağı belliydi ve Sude'nin tam da üzgün olduğu bir anını yakaladı, yaptı yapacağını. Bölümün şok edici sahnesi. Bu sahneden sonra iyi şeyler olmayabilir ve özellikle Yaman ile Kenan ikilisi arasında.

Kenan zaten takmıştı Sude'ye, Sude'nin de her şeyi yapabileceği bir anı yakaladı.:D Yaman ve Mira da sürekli tartışıyor.

Sanırım hareketlilik derken son sahneyi kastediyorduk. Böyle bir sahne, hareketliliğin dozunu arttırır. :)

Oha!!!! Yuh.. yani Sude'nin yerin dibine girdigini görecegimize inanirdim da yani oha, Kenan mi :D yok artik :D :D

Ama simdi isler iyice sarpa sardi. Hasan telefon kulübesinden arattirdi Selim'i, e Kenan'a yakin diye oradan aradilar.. Kenan yapti diye ortaya cikar da Kenan ben Sude ile birlikteydim diyebilecek mi? Sude buna arka durmaz ki :D :D

Bölümü izledim nihayet. :)

Uzun zaman sonra böyle bir bölüm gözüme pek güzel göründü. İlk bölümlerden uzak olsa da diğerlerine göre daha iyiydi.

Miranın kıskanç halleri iyiydi, Yaman da iyi tahammül ediyordu.

Mert eski formundan uzak. Eskiden daha çok güldürüyordu.

Sude karakteri yavaş yavaş gösteriyor kendini. Çok fettan olacağını söylemiştim. Kenan çok sinsi. İkisi de bulmuş bir-birini.

Leylanın dönmesi diziye biraz olsun hareket getirir.

Eskiden sevmediğim Sedef'i artık sevmeye başlıyorum.

Neyse uzun süredir izlediğim bölümlerden güzel olduğu için 7.5/10

Bölümü izleme fırsatı bulabildim sonunda. Güzel bölümdü güzel son sahne neydi öyle? 😱 İşte bana bu sahnelerle gelin. Dizide böyle "vay arkadaş ya" diyebileceğimiz sahneler daha çok olmalı.

Bölümün başında Mira cidden baya sinirlendi Yaman'a hakkı da vardı ama fazla abarttı. Yaman gönlünü aldı zaten. Ama bu Mira akıllanmayacak. Sonra da Leyla'yı kıskanmadığını göstermek için Yaman'ın hoşuna gitmeyecek bir hareket yaptı. Yaman'a yalvarmaları komikti. :D

Kenan melunu meğersem oyun oynamış Selim'e ama ateşle oynadığının farkında değil. Hasan ve Giray başını yakacaklar onun ki hak etti de zaten.

Ada ciddi ciddi Londra'ya gitti. :( Geri döner umarım. :T

Yaman Tan'ın dışarda bir adamı olduğunu anladı. Yakında Kadir'i yakalayacaklardır Selim'le birlikte..

Eylül kardeşinin cinsiyetini öğrenince çok duygulandı. Sonuçta abla olacak. Gamze ile aralarını düzeltmeye başlamasına çok sevindim. :)

Asım Şekip Kaya'yı dizinin başında beri ilk kez takdir ettim. :D Yüzüğü Sude'ye değil Bade'ye verdi helal olsun. :oley: Ee Sudecim huylu huyundan vazgeçmez. Karşındaki adam "Bay Aşk". :A

Ve gelelim bölümün ve son bölümlerin en bomba sahnesine! :D Gerçi Sude restauranta gelince Kenan'la aralarında bir şey geçeceğini hissettim ama öpüşmelerini görünce şok geçirdim yani. :D Kenan da hiçbir fırsatı kaçırmıyor kadının hayal kırıklığından yararlandı resmen. :D Tabii Yaman ikisini gördü ki Kenan'a çok kızacak. Kenan'ı çok zor zamanlar bekliyor çok..

Bölümü izleme fırsatı bulabildim sonunda. Güzel bölümdü güzel son sahne neydi öyle? 😱 İşte bana bu sahnelerle gelin. Dizide böyle "vay arkadaş ya" diyebileceğimiz sahneler daha çok olmalı.

Bölümün başında Mira cidden baya sinirlendi Yaman'a hakkı da vardı ama fazla abarttı. Yaman gönlünü aldı zaten. Ama bu Mira akıllanmayacak. Sonra da Leyla'yı kıskanmadığını göstermek için Yaman'ın hoşuna gitmeyecek bir hareket yaptı. Yaman'a yalvarmaları komikti. :D

Kenan melunu meğersem oyun oynamış Selim'e ama ateşle oynadığının farkında değil. Hasan ve Giray başını yakacaklar onun ki hak etti de zaten.

Ada ciddi ciddi Londra'ya gitti. :( Geri döner umarım. :T

Yaman Tan'ın dışarda bir adamı olduğunu anladı. Yakında Kadir'i yakalayacaklardır Selim'le birlikte..

Eylül kardeşinin cinsiyetini öğrenince çok duygulandı. Sonuçta abla olacak. Gamze ile aralarını düzeltmeye başlamasına çok sevindim. :)

Asım Şekip Kaya'yı dizinin başında beri ilk kez takdir ettim. :D Yüzüğü Sude'ye değil Bade'ye verdi helal olsun. :oley: Ee Sudecim huylu huyundan vazgeçmez. Karşındaki adam "Bay Aşk". :A

Ve gelelim bölümün ve son bölümlerin en bomba sahnesine! :D Gerçi Sude restauranta gelince Kenan'la aralarında bir şey geçeceğini hissettim ama öpüşmelerini görünce şok geçirdim yani. :D Kenan da hiçbir fırsatı kaçırmıyor kadının hayal kırıklığından yararlandı resmen. :D Tabii Yaman ikisini gördü ki Kenan'a çok kızacak. Kenan'ı çok zor zamanlar bekliyor çok..
Yüzük değil küpedir küpe. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,265
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs