Medcezir 28. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
DIZI COK GUZELDI.ASIM SEKIO KAYA NE OYLE YA BOGASIM GELDI:T: AMA ENDERIM COK DUYGUSALDI... :bhr:

Hayatımda gördüğüm en anlamsız bölüm sonuydu. Ne heyecanlı yerde bitti, gelecek haftayı nasıl bekleyeceğim şimdi. :F

Dizinin ilk hallerinden eser yok. :( Ece Kurt Seyitin sıkıcılığını Medcezire de sıçratmış. :(

Bir iki bölümdür senaryonun Ece Yörenç'le birlikte birkaç kişinin de yazdığını görüyordum da, bölüm sonunda Ece Yörenç yazdı. Bir ilginç tarafı da şu; dizi başladığında Ece Yörenç'in yanında senaryo yazanlar vardı ama youtube'de yüklenen videoda yok. :)

Bölümü bugün izleyebildim. Bence son zamanlarin en iyi bölümlerinden biriydi. Gerek heyecan gerek hareket yönünden iyi bir yöne dogru bir sinyal verdi. Ada karakteri diziye hareket getirdi iyi oldu. :)

Selim'in düsmanlari belli de onlarin yapmadigi da ortada. Hasan niye böyle bir sey yaptiriyor onu anlamadim tam olarak? Ayrica Kenan orada bir telefon görüsmesi yapti kim ile görüstü orada? Bu olay ile bir iliskisi mi var?

Asim Sekip Kaya yanlis yaptigini cok gec anlayacak, yaptiklarinin hakki hesabi kalmadi artik. Yaman'in bu olayda hic bir sucu yok iken onu suclamasi bardagi tasiran bence son damla.

Tan meselesine kisa bir ara verilecek sanirim ama dönüsü muhtesem olabilir.

Eylül-Gamze meselesinde Eylül bir seylerin farkina varmaya basladi ama Gamze yine de evi terketti ve Eylül hala bir adim atmadi. Babasinin Mert'e soguk davranmasinin Eylül'ün Gamze'ye yaptiklari icin yapmasi tam bir cocukluk aslinda ama yine de ders verir nitelikte olabilir.

Sude her zaman ki gibi dört ayak üstüne düsüyor ve sinir oldugum karakterler arasinda en üst siralari zorlamakta.

Mira-Yaman kiskanclik iyi islendi ama biraz abartilmis gibime geliyor.

Bu bölüme 10 üzerinden 8.7 puan verebilirim. Iyi yöne dogru gidiyor dizi.