Ada kim ya Tan yetmiyomuş gibi bide bu çıktı YİTER !!Her belada veyada herhangi bir kişide yamanı bulur....Mira iyi bile davrandı..Herneyse bir Ada eksikti o da oldu ....Pekde şımarık bir kız belasını bulucak tez vakitte D:
Aaa birde Tan vardı doğruyaa saman altında su götürüyor ....çocuğa beleş piyano dersi verip çocukdan da istediği mesajları Mira'ya ilettiriyorAda kim ya Tan yetmiyomuş gibi bide bu çıktı YİTER !!
Ada'yı boşveremeyiz artık @Yakamoz-Asi kusura bakma senin sevdiğini bilmiyorduk.Aaa birde Tan vardı doğruyaa saman altında su götürüyor ....çocuğa beleş piyano dersi verip çocukdan da istediği mesajları Mira'ya ilettiriyorAda'yı boşver tez vakitte çıkar zati sorun Tan
![]()
Aa aynen bilmiyorduk senin sevdiğini...bu arada karakteri kim canlandırıyor.... aynen boşveremeyiz ama halledicez zamanla 😉 @Yakamoz-AsiAda'yı boşveremeyiz artık @Yakamoz-Asi kusura bakma senin sevdiğini bilmiyorduk.![]()
Ben bilmem @Yakamoz-Asi bilir.Aa aynen bilmiyorduk senin sevdiğini...bu arada karakteri kim canlandırıyor.... aynen boşveremeyiz ama halledicez zamanla 😉 @Yakamoz-Asi
Aa aynen bilmiyorduk senin sevdiğini...bu arada karakteri kim canlandırıyor.... aynen boşveremeyiz ama halledicez zamanla 😉 @Yakamoz-Asi
Ben bilmem @Yakamoz-Asi bilir.![]()
Ona bende o yönden gıcığımÖzge Gürel
Ada'da ne var ne güzel iste, hareket geldi hemÖpsün varsin bir sey olmaz Mira'ya "Tozludere" meselesinden hala gicigim zaten.
![]()
Doğruluk ve cesaretlikte çok güzel bir oyun keşke Yaman'ın yerinde sen olsaydın.Özge Gürel
Ada'da ne var ne güzel iste, hareket geldi hemÖpsün varsin bir sey olmaz Mira'ya "Tozludere" meselesinden hala gicigim zaten.
![]()
Doğruluk ve cesaretlikte çok güzel bir oyun keşke Yaman'ın yerinde sen olsaydın.![]()
Yaman'ın yerinde ben dahil, daha birçok kişi olmak ister. Çok güzel bir kız doğruya doğru şimdi ve güzelliğiyle etkiledi. Daha ilk bölümden böyle bir sahnesi olması, karaktere çılgınlık kattı.Doğruluk ve cesaretlikte çok güzel bir oyun keşke Yaman'ın yerinde sen olsaydın.![]()