Medcezir 28. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1. Fragman

2. Fragman

28 Mart'ta Star TV'de!​

Yaman'ı hep kurtarıcı yapmak zorundalar mı? (!) Mira ile araları bozulacak kesin.

Kız tam bir dengesiz çıktı ha diye öpülürmü.
İllaki birilerini öpücen git Kenan'ı öp Yaman'ı niye öpüyorsun
Ben Mira'nın yerinde olsam kızı öldürmüştüm çoktan.

Her belada veyada herhangi bir kişide yamanı bulur....Mira iyi bile davrandı..Herneyse bir Ada eksikti o da oldu ....Pekde şımarık bir kız belasını bulucak tez vakitte D:

Sonunda hareketli bir bölüm geliyor.
Ada ortalığı karıştırmış baya.

Her belada veyada herhangi bir kişide yamanı bulur....Mira iyi bile davrandı..Herneyse bir Ada eksikti o da oldu ....Pekde şımarık bir kız belasını bulucak tez vakitte D:
Ada kim ya Tan yetmiyomuş gibi bide bu çıktı YİTER !!

Ada'm benim hareket geldi hareket

Ada kim ya Tan yetmiyomuş gibi bide bu çıktı YİTER !!
Aaa birde Tan vardı doğruyaa saman altında su götürüyor ....çocuğa beleş piyano dersi verip çocukdan da istediği mesajları Mira'ya ilettiriyor
Ada'yı boşver tez vakitte çıkar zati sorun Tan

Aaa birde Tan vardı doğruyaa saman altında su götürüyor ....çocuğa beleş piyano dersi verip çocukdan da istediği mesajları Mira'ya ilettiriyor
Ada'yı boşver tez vakitte çıkar zati sorun Tan
Ada'yı boşveremeyiz artık @Yakamoz-Asi kusura bakma senin sevdiğini bilmiyorduk.

Güzel bir bölüm olacak gibi..

Doğruluk ve cesaretlikte çok güzel bir oyun keşke Yaman'ın yerinde sen olsaydın.
Yaman'ın yerinde ben dahil, daha birçok kişi olmak ister. Çok güzel bir kız doğruya doğru şimdi ve güzelliğiyle etkiledi. Daha ilk bölümden böyle bir sahnesi olması, karaktere çılgınlık kattı.

Konuya 2. Fragman eklendi.