Medcezir 25. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1. Fragman

2. Fragman

7 Mart'ta Star TV'de!​

fragmanı görmez olaydım! Ne yani Asım ve Mira'nin annesi evleniyor mu?:)

Fragman bildiğimiz yapboz gibi olmuş. Parçaları yerine oturtamıyoruz. Bir oradan girmiş, bir buradan girmiş ama net bir şekilde neler olabileceğini anlayamıyoruz. :)

Sedef, babası Asım Şekip Kaya'ya, "yalnız öleceksin, seni kimse sevmeyecek" dedi ve olanlar oldu. Asım Şekip Kaya, Mira'nın annesi olan Sude'ye evlenme teklifi etti ve Sude, kaçırmadan kabul etti ve evlendiler. Sude böylece koskoca şirkete de ortak olmuş oldu. Hızlı bir şekilde evlenme olmuş gibi gözüküyor fragmanda. Artık iş, Sedef'in boşanmasına bakıyor. Sedef boşandığında ise, Faruk ile evlenir. Böylece Faruk'ta şirketten nasibini alır. Olan Mira ile Beren'e olacak. Geniş yelpazede değerlendirecek olursak eğer, olan daha birçok kişiye de olacak. Bu olaylar olduğunda, ortalık sarsılacak. Fragmanda gördüğümüz tablo gerçekse eğer, hemen hemen böyle şeyler olur.

Bu nasil fragman arkadas ya :T:
Asim ile Sude nasil evlenir bu nasil rezil bir durumdur :T
Sude hep dört ayak üstüne düsüyor. Herkesi avucuna alabiliyor ve üstüne simdide Asim Bey'in hanimi olacak ve sirkete ortak :T: offffffffffffffffffffffffffffffffffff 😡😡😡

Bu Cem rahat durmayacak gibi. Yamani fazla zorlarsa ok yaydan cikar.

Hasan yine is basina düsecek. Turunc Nadir'e haber verir mi acaba Yaman'in babasi yasiyor diye?

Mira asagaya iniyor kolyesini mi bilekligini mi almak icin orada Giray'i görecek. Giray ona birsey yapar mi bilemedim.

Hoparlör yok dinleyemedim fragmanı. :D Asım ile Sude evleniyor. 😱 Ne ara kaynaştı bunlar. :F

Hoparlör yok dinleyemedim fragmanı. :D Asım ile Sude evleniyor. 😱 Ne ara kaynaştı bunlar. :F

En baştan beri yavaştan kaynaşıyorlardı da, pek farketmedin sanırım. Sude'nin çaresiz, üzgün hallerini görecek ve evlenme teklifi edecek. Sude'ye talih kuşu konacak ve kabul edecek. Asım Şekip Kaya ile Sude evlenmiş olacak. :)

En baştan beri yavaştan kaynaşıyorlardı da, pek farketmedin sanırım. Sude'nin çaresiz, üzgün hallerini görecek ve evlenme teklifi edecek. Sude'ye talih kuşu konacak ve kabul edecek. Asım Şekip Kaya ile Sude evlenmiş olacak. :)
Bir bölümde elini tutmuştu sadece öyle hatırlıyorum. Bana çok hızlı geldi yine de. Çünkü Sude Faruk'u kıskanıyordu en son. Asım Şekip Kaya'nın da bir sevgilisi vardı. :)

Bir bölümde elini tutmuştu sadece öyle hatırlıyorum. Bana çok hızlı geldi yine de. Çünkü Sude Faruk'u kıskanıyordu en son. Asım Şekip Kaya'nın da bir sevgilisi vardı. :)

Asım Şekip Kaya sevgiliyi takacak, Sude de, Faruk'tan intikam almayacak mı? Asım Şekip Kaya evlenir ve biraz daha rahata erişir . Sude de, artık istediği yükseklere ulaşır. Hızlı ama yani Asım Şekip Kaya gibi birinin hızlı olması çok normâl. Yaşını almış, gitmiş. :)

Eyvallah.. :)
Yalniz Medcezir'in resmi sitesi niye acilmiyor? Fotograflari alacaktim oradan lakin acilmiyor bende..

Bu arada öyle bir anlattım ki. Recep İvedik'in, Issız Adam'daki sahneyi anlatışı gibi oldu. :D

Medcezir'in resmi sitesinde sorun var sanırım. Bende de açılmadı. :)

Sedef, babası Asım Şekip Kaya'ya, "yalnız öleceksin, seni kimse sevmeyecek" dedi ve olanlar oldu. Asım Şekip Kaya, Mira'nın annesi olan Sude'ye evlenme teklifi etti ve Sude, kaçırmadan kabul etti ve evlendiler. Sude böylece koskoca şirkete de ortak olmuş oldu. Hızlı bir şekilde evlenme olmuş gibi gözüküyor fragmanda. Artık iş, Sedef'in boşanmasına bakıyor. Sedef boşandığında ise, Faruk ile evlenir. Böylece Faruk'ta şirketten nasibini alır. Olan Mira ile Beren'e olacak. Geniş yelpazede değerlendirecek olursak eğer, olan daha birçok kişiye de olacak. Bu olaylar olduğunda, ortalık sarsılacak. Fragmanda gördüğümüz tablo gerçekse eğer, hemen hemen böyle şeyler olur.

Hayal olduğu da belliydi ama bunların hepsi gerçekleşebilir. İşin sonunda da, ölüm var, tabi gerçekleşirse.

Forum İstatistikleri

Konular
176,301
Üyeler
8,562
Son Üye
Kcrosfahre