2. Fragman cikti diyorlar dogru mudur @Arslan Bey ?
Büyük ihtimalle bu akşam yüklerler. Dizi sürekli iki fragmanlı yükleniyor ve bu bozulmaz büyük ihtimalle.![]()
Suan youtube'da dolasiyor ikinci fragman diye birseyler, is yerinde oldugum icin acamadim.![]()
Daha yayınlanmadı. Dizinin resmi kanalları yayınlamadıkça, diğerlerinin ne dediği önemli değil.![]()
fragmanı izledim harbi ağır ergen dizisi izleyenlere saygım sonsuz ama ben 25 yaş üstü bi adamın oturup bu diziyi izleyeceğine ihtimal vermiyorum
Onu göremiyorum ondan bir belirtme yapayim dedim topragim.Sagolsun Warner yurt disina yasak koymus
![]()
aga tam ergen dizisi konusuna hikayeye ve oyunculara bakarsak net görebiliyoruz zaten dizi verilere göre 20+gruplarda yok gibi bişeyNiye izlemesin?![]()
fragmanı izledim harbi ağır ergen dizisi izleyenlere saygım sonsuz ama ben 25 yaş üstü bi adamın oturup bu diziyi izleyeceğine ihtimal vermiyorum
aga tam ergen dizisi konusuna hikayeye ve oyunculara bakarsak net görebiliyoruz zaten dizi verilere göre 20+gruplarda yok gibi bişey![]()
aga tam ergen dizisi konusuna hikayeye ve oyunculara bakarsak net görebiliyoruz zaten dizi verilere göre 20+gruplarda yok gibi bişey![]()
ya bırak ne ön yargısı ergen dizisi işte başrolleri bile bunu gösteriyo üstüne senaryoda eklenince ağır ergen oluyorHer yaştan kitleye hitap ediyor dizi. Başroldeki karakterlere bakarak yargılama. Barış Falay'ın babacan bir karakteri canlandırması bile diziye olan ilgiyi arttırıyor.Her şeye ön yargıyla yaklaştın gibi, bunu da ön yargıyla yaklaş bakalım.![]()
ya bırak ne ön yargısı ergen dizisi işte başrolleri bile bunu gösteriyo üstüne senaryoda eklenince ağır ergen oluyor
@Yakamoz-Asi istisnalar kaideyi bozmaz aga verilerde bunu gösteriyor![]()
yav aga sen kendini doğruluk timsali falan mı sanıyorsunSesli güldüm. Sen kendi izlediğin diziler dışında hiçbir dizinin varlığını kabul etmiyorsun. Aksiyon dışında da bu tarz dizilere karşısın. Gençlik dizisi bir kere bu ve içinde birçok öğeyi de barındırıyor. Gençlik dizisi hiç izlemiyorsun da, izleyenlere saygı duy. Her diziye de yorum yapıyorsun, "ergen" diye diye. Sanırım tartışma çıkartmakta istiyorsun ve üste çıkma çaban da var. Senin düşüncen doğru, tamam. Biz doğru şeyler söyleyemiyoruz, tamam.![]()