Medcezir 21. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yine güzel bir bölüm olacak :)

fragmanı izledim harbi ağır ergen dizisi izleyenlere saygım sonsuz ama ben 25 yaş üstü bi adamın oturup bu diziyi izleyeceğine ihtimal vermiyorum

fragmanı izledim harbi ağır ergen dizisi izleyenlere saygım sonsuz ama ben 25 yaş üstü bi adamın oturup bu diziyi izleyeceğine ihtimal vermiyorum

aga tam ergen dizisi konusuna hikayeye ve oyunculara bakarsak net görebiliyoruz zaten dizi verilere göre 20+gruplarda yok gibi bişey :D

Her yaştan kitleye hitap ediyor dizi. Başroldeki karakterlere bakarak yargılama. Barış Falay'ın babacan bir karakteri canlandırması bile diziye olan ilgiyi arttırıyor.Her şeye ön yargıyla yaklaştın gibi, bunu da ön yargıyla yaklaş bakalım. :)

aga tam ergen dizisi konusuna hikayeye ve oyunculara bakarsak net görebiliyoruz zaten dizi verilere göre 20+gruplarda yok gibi bişey :D

25+ ihtimal vermiyorum demissin de biz 26 yasindayiz, izliyoruz yani. Üstüne birde ailecek izliyoruz. Baris Falay ve Mine Tugay da izlemem icin önemli faktörlerin önünde geliyor ki dizideki Mert karakteri sempatikligi ile diziye samimi ve sicak bir hava veriyor.

Konusu ergenlere yönelik olabilir ama ihtimal vermiyorum demek biraz abes. 20+'da gözükmemesi normal bence.

Her yaştan kitleye hitap ediyor dizi. Başroldeki karakterlere bakarak yargılama. Barış Falay'ın babacan bir karakteri canlandırması bile diziye olan ilgiyi arttırıyor.Her şeye ön yargıyla yaklaştın gibi, bunu da ön yargıyla yaklaş bakalım. :)
ya bırak ne ön yargısı ergen dizisi işte başrolleri bile bunu gösteriyo üstüne senaryoda eklenince ağır ergen oluyor :)
@Yakamoz-Asi istisnalar kaideyi bozmaz aga verilerde bunu gösteriyor :)

ya bırak ne ön yargısı ergen dizisi işte başrolleri bile bunu gösteriyo üstüne senaryoda eklenince ağır ergen oluyor :)
@Yakamoz-Asi istisnalar kaideyi bozmaz aga verilerde bunu gösteriyor :)

Sesli güldüm. Sen kendi izlediğin diziler dışında hiçbir dizinin varlığını kabul etmiyorsun. Aksiyon dışında da bu tarz dizilere karşısın. Gençlik dizisi bir kere bu ve içinde birçok öğeyi de barındırıyor. Gençlik dizisi hiç izlemiyorsun da, izleyenlere saygı duy. Her diziye de yorum yapıyorsun, "ergen" diye diye. Sanırım tartışma çıkartmakta istiyorsun ve üste çıkma çaban da var. Senin düşüncen doğru, tamam. Biz doğru şeyler söyleyemiyoruz, tamam. :)

Sesli güldüm. Sen kendi izlediğin diziler dışında hiçbir dizinin varlığını kabul etmiyorsun. Aksiyon dışında da bu tarz dizilere karşısın. Gençlik dizisi bir kere bu ve içinde birçok öğeyi de barındırıyor. Gençlik dizisi hiç izlemiyorsun da, izleyenlere saygı duy. Her diziye de yorum yapıyorsun, "ergen" diye diye. Sanırım tartışma çıkartmakta istiyorsun ve üste çıkma çaban da var. Senin düşüncen doğru, tamam. Biz doğru şeyler söyleyemiyoruz, tamam. :)
yav aga sen kendini doğruluk timsali falan mı sanıyorsun :D vay arkadaş ya :D
karagülü de izlemiyorum ama hiç olumsuz yorum yaptığımı gördün mü :D
ergen dizisi diyorum yok diyosun nasıl yok twitterdaki twitlere bakmamız yeterli zaten :D

2.Fragman da çok iyi.:) Mira ile Yaman arasındaki buzlar iyice eridi.:) Ender de babasının yaptığını öğrenince ne yapar acaba? :)

Ikinci fragmani da begendim. Tahminlerime göre;

Ender, Babasinin Selim'e yaptigini ögrenecek.
Ayse Faruk'a sulanayim derken kovulacak. O Almanya'ya giden kizin ismini bile unuttum o kadar nefret etmistim kizdan :D

Ayrica Mert'in havuz sahneleri kopacagimiz sahneler olacagi kesin gözüyle bakiyorum suan :D

Orkun "bir süre ortalikta dolasma"yi kime diyor? Hale'ye mi? Yoksa Orkun degil de baska biri mi onu söyleyen? Hale kötülük yapmaz artik herhalde Mira'ya?

Sude'nin planlari dengeleri bozabilir. Orkun Sude ile iyi anlasiyor, yaninda olacaktir.

Bu arada Mira-Yaman sahneleri hem iyi hem kötü gibi. Yani ilk sahneler falan iyi gibi görünüyor. Mira, Yaman'in yaninda falan kaliyor temizlik yapiyor orada aralari yine bozulabilir.

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak